[rekrutacja 2006] Nasze Przyszłe (!)Kierunki :)
-
bartezzo
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
strasznie rozne te kierunki....nie wiesz co Cie interesuje i co bedziesz chciala robic czy poprostu uczylas sie w szkole wszystkiego i z wszystkiego zdawalas mature i zdalas ze wszystkiego tak dobrze zeby sie dostac na calkiem rozne uczelnie ??
- ariadna
- Użytkownik

- Podziękował: 47 razy
Bartezzo, no, prawie mnie rozszyfrowałeś:)
Zdawałam jednak tylko z przedmiotów ścisłych, a polski tylko przez przypadek mi dobrze poszedł:)
Zdawałam jednak tylko z przedmiotów ścisłych, a polski tylko przez przypadek mi dobrze poszedł:)
- Uzo
- Użytkownik

- Podziękował: 94 razy
Większość mających taki wybór zdecydowałaby się chyba jednak na medycyne, więc na przykład mnie to naprawde wydaje się dziwneariadna pisze:Ja już jestem w pełni ukontentowana: medycyna (am waw), psychologia (uw) i automatyka&robotyka (pw) zdobyte:P
I, co pewnie niektórym wyda się dziwne, zdecydowałam się wstępnie na politechniikę:)
- gaga
- Użytkownik

- Podziękował: 9 razy
ariadna ,normalnie Cię podziwiam...Znam wiele osób ,które się uczą wszystkiego,ale ze zdecydowanie gorszym skutkiem,że tak to ujmę:-D
Ja z kolei mam bardzo wąskie zainteresowania,a i tak się boję że zawalę mature np.z fizy.Naprawde podziwiam.A studia wybrałas dobrze,jak na Forumowicza matematyk.pl przystało )))))))
Ja z kolei mam bardzo wąskie zainteresowania,a i tak się boję że zawalę mature np.z fizy.Naprawde podziwiam.A studia wybrałas dobrze,jak na Forumowicza matematyk.pl przystało )))))))
- ariadna
- Użytkownik

Gaga, dziękuję:)
O maturkę z fizyki się nie martw, nawet w krótkim czasie można zdziałać cuda jeśli się chce. Ja się zdecydowałam tak naprawdę w grudniu, że się przyłożę do fizyki, a nawet nie miałam jej w szkole i się udało, według mnie.
Jedno mnie tylko martwi... Na całym wydziale jest chyba tylko kilka dziewczyn.
O maturkę z fizyki się nie martw, nawet w krótkim czasie można zdziałać cuda jeśli się chce. Ja się zdecydowałam tak naprawdę w grudniu, że się przyłożę do fizyki, a nawet nie miałam jej w szkole i się udało, według mnie.
Ja złożyłam na trzy. A znam bardzo dużo osób, które poskładały na dużo więcej, naprawdę.aikon pisze:Tylko po co składać papiery na 53 kierunki i blokować miejsce innym, skoro można złożyć na jeden?
Jedno mnie tylko martwi... Na całym wydziale jest chyba tylko kilka dziewczyn.
- aikon
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
Na dwa to jeszcze rozumiem... Trzy to już dużo, ale jeszcze więcej? To juz przesada i bezsens totalny.ariadna pisze:Ja złożyłam na trzy. A znam bardzo dużo osób, które poskładały na dużo więcej, naprawdę.
I to jest powód do zmartwień?ariadna pisze:Jedno mnie tylko martwi... Na całym wydziale jest chyba tylko kilka dziewczyn.
-
bartezzo
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
taki przywilej tych "lepszych" coz... Ci "lepsi" nie beda sie ograniczac dla tych "slabszych" zeby im miejsc nie blokowac bo zawsze sie moze noga powinac i niektore uczelnie tym "lepszym" moga nie wypalic... no chyba ze ktos juz uwaza sie za ogromnego geniusza i ma pewnosc ze byl naj;epszy na uczelni i nie ma takiej mozliwosci ze sie nie dostanieaikon pisze:Tylko po co składać papiery na 53 kierunki i blokować miejsce innym, skoro można złożyć na jeden?
- aikon
- Użytkownik

Ja jakoś nie miałem wątpliwości, złożyłem jeden papier, na jeden wydział, na jeden kierunek. Bez żadnego planu awaryjnego.
Pytanie do Ariadny: Masz zamiar w jakikolwiek sposób w późniejszym czasie robić coś związanego z medycyną i automatyka&robotyka to tylko część jakiegoś większego planu?
- ariadna
- Użytkownik

Aquagen, skoro zdecydowałam się na politechniczne studia, to zamierzam w tym się w przyszłości zajmować, a nie medycyną. Chyba, że...
Ja to juz się lepiej nie będę wypowiadać w tym temacie, bo to za dużo kontrowersji wzbudza;)
Ja to juz się lepiej nie będę wypowiadać w tym temacie, bo to za dużo kontrowersji wzbudza;)
- aikon
- Użytkownik

Generalnie to bardzo fajnie że masz dużo zainteresowań, ale kiedyś w koncu trzeba podjąć decyzję i złożyć jeden papier, nie blokując miejsca innym i nie narażając innych na rekrutacyjny stres. Takie moje zdanie.
Miłej zabawy na politechnice. (bo zabawa jest przednia )
Miłej zabawy na politechnice. (bo zabawa jest przednia )
-
pilot1123
- Użytkownik

ktoś wie jakie progi były na informatyce na Po. Rzeszowskiej?? bo chciałbym tam sobie rezerwę zrobić... ogólnie wybieram się na AGH lub PK... Ale matura przedemną, musze wiedzieć co tzreba się uczyć i na co liczyć ;p myślałem też o wrocku, ale jeszcze pomyslę.....