Kangur Matematyczny 2009
-
stasiomaczka
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
w Warszawie nigdy nie mogłem znależć strony z pełnymi wynikami, widziałem w poprzednich latach stronę tylko z laureatami
-
wally
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
Kto jedzie na obóz do Niemiec 21-29.08.09? ja mam 119... wiem słabo ale i tak się złapałem
Kangur Matematyczny 2009
może ktoś tu podać tą stronę na której mają być wyniki? ona była napisana na kalendarzykach, a ja mój zgubiłam:(
Kangur Matematyczny 2009
Czy przedziały punktacyjne podane na tej stronie są ważne dla całej Polski czy tylko dla Siedlec?stasiomaczka pisze:W siedlcach już są ale chwilowo serwer nie działa
-
stasiomaczka
- Użytkownik

Kangur Matematyczny 2009
Przedziały są dla całej Polski-- 30 kwi 2009, o 16:55 --Przedziały są dla całej Polski
- Przemas O'Black
- Użytkownik

- Podziękował: 69 razy
Kangur Matematyczny 2009
Czy można prosić o wskazanie tych przedziałów? Podany wyżej link nie jest bezpośrednim źródłem do nich.
Kangur Matematyczny 2009
Przemas O'Black pisze:Czy można prosić o wskazanie tych przedziałów? Podany wyżej link nie jest bezpośrednim źródłem do nich.
i wejdź w plik nagrodzeni_przedzialy punktowe.doc
Kangur Matematyczny 2009
Nie wiecie może kiedy będzie lista nagrodzonych z łódzkiego?
Wydaje mi się, że wyróżnienie powinno spokojnie być, tylko boję się teraz, że przez przypadek na karcie coś źle zaznaczyłam. W szkole nic nie podali jeszcze a teraz mamy pięciodniową przerwe, i chciałam się psychicznie przygotować na to czego mam sie spodziwać :p
Jestem z lekka załamana póki co wynikiem, wiec modle się o to, żeby z jakiejs głupoty nie spaść jeszcze niżej:)
Jak ktoś coś będzie wiedział to niech da znać.
Wydaje mi się, że wyróżnienie powinno spokojnie być, tylko boję się teraz, że przez przypadek na karcie coś źle zaznaczyłam. W szkole nic nie podali jeszcze a teraz mamy pięciodniową przerwe, i chciałam się psychicznie przygotować na to czego mam sie spodziwać :p
Jestem z lekka załamana póki co wynikiem, wiec modle się o to, żeby z jakiejs głupoty nie spaść jeszcze niżej:)
Jak ktoś coś będzie wiedział to niech da znać.
Kangur Matematyczny 2009
Na Dolnym Śląsku są już wyniki Mam maxa;) - 120 p. w kat. 2M i wycieczkę LEGOLAND
Kto jeszcze jedzie I pytanie do osób, które już były na tej wycieczce: Jeśli jestem z Wrocławia, to sam muszę dojechać do Gdańska, Warszawy lub Katowic (stamtąd są wyjazdy "zgodnie z rozkładem jazdy")
Kto jeszcze jedzie I pytanie do osób, które już były na tej wycieczce: Jeśli jestem z Wrocławia, to sam muszę dojechać do Gdańska, Warszawy lub Katowic (stamtąd są wyjazdy "zgodnie z rozkładem jazdy")
Kangur Matematyczny 2009
Dlaczego Warszawa zawsze na końcu?
Znów pewnie ogłoszą w ostatniej chwili i wiele osób nie będzie mogło jechać na obozy.
Znów pewnie ogłoszą w ostatniej chwili i wiele osób nie będzie mogło jechać na obozy.