Matmix 2008/2009
-
abc666
Matmix 2008/2009
Ja tak samo, zadania w 15 minut idą, ale nie wysłałem jeszcze. Sprawdzałem 2 razy i jeszcze raz sprawdzę zanim wyślę.
- SaxoN
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
Matmix 2008/2009
Wyszło mi tak samo... chociaż miałem problemy z geometrią (jak zawsze ). Nowe zadania wyglądają znowu wręcz śmiesznie, jutro przerwę sobie przygotowania do OMa i zobaczę czy takie są w rzeczywistości
- smigol
- Użytkownik

- Podziękował: 89 razy
Matmix 2008/2009
kubek1 pisze:Nikt nie zamieszcza odpowiedzi, to zamieszczę moje do serii 6 w kategorii II:
(wycięte, tu były odpowiedzi)
WHAT THE FUCK?!?!?!SaxoN pisze:Wyszło mi tak samo... chociaż miałem problemy z geometrią (jak zawsze ). Nowe zadania wyglądają znowu wręcz śmiesznie, jutro przerwę sobie przygotowania do OMa i zobaczę czy takie są w rzeczywistości
Banem ich...
do 09.02. 2009 można odpowiedzi wysyłać.
Ostatnio zmieniony 3 lut 2009, o 20:43 przez smigol, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mnij
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
Matmix 2008/2009
ciach
Rozumiem Twoją frustrację zamieszczonymi odpowiedziami, ale proszę o powstrzymanie się od takich postów. To że nie wnosił nic szczególnego to jedno, ale całkowity brak kultury to drugie. Najskuteczniejszymi sposobami informowania moderatorów o nieregulaminowych postach są raporty (należy kliknąć obok posta, który wydał Wam się nieregulaminowy) oraz prywatne wiadomości. Bluzganie w takim temacie nic nie pomoże, a może jedynie przyciągnąć kolejnych użytkowników do tematu.
tkrass
Rozumiem Twoją frustrację zamieszczonymi odpowiedziami, ale proszę o powstrzymanie się od takich postów. To że nie wnosił nic szczególnego to jedno, ale całkowity brak kultury to drugie. Najskuteczniejszymi sposobami informowania moderatorów o nieregulaminowych postach są raporty (należy kliknąć obok posta, który wydał Wam się nieregulaminowy) oraz prywatne wiadomości. Bluzganie w takim temacie nic nie pomoże, a może jedynie przyciągnąć kolejnych użytkowników do tematu.
tkrass
- tkrass
- Użytkownik

Matmix 2008/2009
Heh, mnie też to zmyliło, nawet się przestraszyłem, że nie zdążyłem wysłać. Jednak dobrze, że w porę się zorientowałem, bo jeszcze bym tu odpowiedzi wrzucił i ban murowany
-
mnij
- Użytkownik

Matmix 2008/2009
oh nie znałem tej opcji ale dziękuję za jej wskazania. sam ocenzurowałem post więc nie rozumiem modyfikacji no ale dobra. a na przyszłość życzę Ci Kubek1 abyś kilka razy pomyślał a raczej sprawdził zanim napiszesz coś takiego. notabene odp wyszły mi takie same i bez podpowiedzi xD
- dabros
- Użytkownik

- Podziękował: 48 razy
Matmix 2008/2009
rzeczywiście - zadania zrobione w pięć minut (druga kategoria) - geometria całkiem, całkiem, ale jak wiadomo - jest kilka podejść do geometrii - z pomocą jednego z nich wychodzi zawsze, tylko objętość nierzadko jest dosyć spora
- emator2
- Użytkownik

Matmix 2008/2009
2f? ojoj. Nie sprawdziłem swojego rozwiązania dwa razy, bo pomyliłem terminy i wysłałem tydzień wcześniej- no i jest efekt To jest chyba koniec mojego udziału w Matmixie w sezonie 2008/09. Dziękuję państwu za uwagę.
Ale, że w takim prostym...
EDIT: Chwila ja mam I kategorię, zapomniałem
Ale, że w takim prostym...
EDIT: Chwila ja mam I kategorię, zapomniałem