[LVII OM] Przed II etapem...
- Tomasz Rużycki
- Użytkownik

- Podziękował: 4 razy
Eh, jutro (w sumie dzisiaj:) ) wyjeżdżam - życzę wszystkim forumowiczom (i nie tylko) powodzenia na drugim etapie!:)
- Ziom Ziomisław
- Użytkownik

No ja wyjezdzam za 4,5 godziny... Musze się jeszcze spakować . Tez życze wszystkim powodzenia !!! No będzie fajnie...
wyjezdzacie sobie - fajnie wam , a ja mam moze z domku 0.75 km do miejsca pisania :/
- Sulik
- Użytkownik

- Podziękował: 7 razy
Pierwsze słyszę o Komitecie Okręgowym Timbuktu_el_doopa pisze:wyjezdzacie sobie - fajnie wam , a ja mam moze z domku 0.75 km do miejsca pisania :/
A tak swoją drogą to macie rację z tym wyjazdem - coś trzeba by zrobić, autobus odjeżdża za 2 godziny a ja nie spakowany...
Ostatnio zmieniony 23 lut 2006, o 11:42 przez Sulik, łącznie zmieniany 2 razy.
- DEXiu
- Użytkownik

Sulik wiele rzeczy się człowiek dowiaduje na starość Chyba ed będzie jedynym zawodnikiem w tym okręgu, więc ciąży na nim wielka odpowiedzialność A tak na marginesie: el - który raz startujesz w OM? Pytam tak z ciekawości
- Ziom Ziomisław
- Użytkownik

-
Finarfin
- Użytkownik

- Podziękował: 45 razy
Widzę, że w połowie z Was udzielają się spore nerwy Ja tam przynajmniej na spokojnie do tego podchodzę, zbyt wiele sobie nie obiecuję, ale w końcu - niestety - zbyt wiele nie robiłem. Leniuch ze mnie i co ma być to będzie
Ja od siebie życzę wszystkim powodzenia. I to chyba trochę nie przystoi życzyć innym źle - lepiej po prostu samemu dobrze napisać
Ja od siebie życzę wszystkim powodzenia. I to chyba trochę nie przystoi życzyć innym źle - lepiej po prostu samemu dobrze napisać
DEXiu pisze: A tak na marginesie: el - który raz startujesz w OM? Pytam tak z ciekawości
TomciO pisze: Trzeci, a to dopiero druga klasa : P.
poprostu mam pare nickow (jakies 5
ano 3 raz