Chwilę zastanawiałem się, co napisać, żeby było OK. Może tak:
tkrass, nie wiem, czy Twoja odpowiedź może być obiektywna, zważywszy na post
Swistaka odnośnie SMS-a do Ciebie. Być może nie masz sobie nic do zarzucenia, ale to jest już tylko Twoja sprawa.
Nie podoba mi się to, że w Polsce istnieje przyzwolenie (a nawet często uczeń jest do tego zachęcany, nawet przez rodziców) na ściąganie, dlatego sam w ogóle nie ściągam i staram się być uczciwy. Oczekuję, że kiedy jestem porównywany z innymi, to oceny, czy tam punkty z jakiegos konkursu mają tę samą wartość.
Poza tym,
będę wdzięczny, jeśli wskażesz mi w regulaminie punkt, który ewidentnie zakazuje używania "wulgaryzmów".
Wyciąg z regulaminu:
5. Zalecane jest wstrzymanie się od wulgaryzmów i struktur językowych powszechnie uznanych za obraźliwe. Bezczelne chamstwo będzie z całą surowością tępione.
Nie chcę
nikogo pouszać, ale nikogo nie obrażałem, ale dobitnie wyraziłem swoje zdanie.
ciach
Zdecydowanie proszę Cię o zaprzestanie dyskusji w takim stylu. Zarzucanie mi hipokryzji w tej formie nie jest dobrym pomysłem szczególnie w momencie, gdy staram się utrzymać tę dyskusję na jakimś cywilizowanym poziomie. Widzę, że robisz wszystko, by mi w tym przeszkodzić.
Punkt II.5 po coś w regulaminie jest (a szczególnie jego część dotycząca kultury wypowiedzi), a Ty masz obowiązek stosować się również do punktu III.8.
Do tej pory nie usuwałem offtopicowych postów ze względu na to, że chciałem zachować obiektywizm, jednak każdy następny będę, w celu uratowania tej dyskusji. Ponieważ atakujesz tylko i wyłącznie mnie, w związku z tym polecam przesłanie mi PW. Za użyte tam wulgaryzmy nie wystawię Ci ostrzeżenia.
tkrass
To, żeby nie było, rozwiązaliście już zadanka?