[LIX OM] - Etap II
-
Gierol
- Użytkownik

[LIX OM] - Etap II
pewnie stalo sie cos strasznego, conajmniej awaryjne ladowanie samolotu na budynku, w ktorym komitet sprawdza prace
[LIX OM] - Etap II
I przez cały miesiąc zapominali wrzucić zadanka z 2. etapu? Nie zazdroszczę takiej pamięci. Nie wspominając już o tym, że wg informacji na stronie (a właściwie jej braku) etap 2. nadal się nie zakończył. Może gdzieś tam jeszcze ktoś w nim uczestniczy i blokuje działania komisji?
-
szablewskil
- Użytkownik

- Podziękował: 14 razy
[LIX OM] - Etap II
Chyba michaj miał rację, pewnie z progiem też ;/michaj pisze:Witam,
ponieważ wkradły się w dyskusję pewne niejasności, więc spróbuje odpowiedzieć.
Prace z II etapu, przeciwnie do etapu I, są weryfikowane centralnie. Ma to służyć ujednoliceniu kryteriów oceny rozwiązań oraz weryfikacji decyzji podjętych przez komitety okręgowe. Ponieważ dość często się zdarza, że sprawdzanie centralne zmienia ocenę komitetu okręgowego, ewentualne przecieki mogą okazać się całkowicie bądź w dużej mierze nieadekwatne do rzeczywistej oceny rozwiązań zawodników.
Dzisiaj odbyło się (lub prawdopodobnie jeszcze się odbywa) zebranie dotyczące kwalifikacji do zawodów III stopnia. Wyników (list itd.) nie należy się spodziewać niestety jeszcze dzisiaj, gdyż trwa jeszcze sprawdzanie poprawności fizycznego przepisania ocen do formy elektronicznej. Trzeba więc uzbroić się w cierpliwość, moim zdaniem wszystko powinno być dostępne przed wieczorem w środę (choć nie należy to do mnie, więc nie należy powyższej wypowiedzi uznawać za wiążącą). Być może też listy pojawią się wcześniej niż możliwość ręcznego sprawdzania ocen.
- Menda
- Użytkownik

- Podziękował: 12 razy
[LIX OM] - Etap II
W gruncie rzeczy miło by było ze strony komitetu głównego gdyby umieścili listę przed sobotą, kiedy to kończy się ponoć termin nadsyłania odwołań...
Pozdro
Pozdro
[LIX OM] - Etap II
E tam, czepiasz się. Specjalnie nie zamieszczą przed sobota, żeby mieć mniej roboty
-
Piotr Rutkowski
- Użytkownik

- Podziękował: 22 razy
[LIX OM] - Etap II
Też gratuluję wszystkim finalistom
No, u mnie bieda, bo tylko 602600, ale na przyszły rok będę musiał zrobić jakąś geometrię
btw. lista finalistów nie jest ogólnie dostępna czy też ja nie mogę jej znaleźć?
No, u mnie bieda, bo tylko 602600, ale na przyszły rok będę musiał zrobić jakąś geometrię
btw. lista finalistów nie jest ogólnie dostępna czy też ja nie mogę jej znaleźć?
Ostatnio zmieniony 19 mar 2008, o 15:21 przez Piotr Rutkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
neecos
- Użytkownik

- Podziękował: 12 razy
[LIX OM] - Etap II
Rowniez gratuluje finalistom
020060 ;/ liczylem chociaz na 050060 albo nawet na 250060
no ale coz swiat sie nie konczy niedlugo kolejna edycja
020060 ;/ liczylem chociaz na 050060 albo nawet na 250060
no ale coz swiat sie nie konczy niedlugo kolejna edycja