LXV (65) OM - I etap.
- Michalinho
- Użytkownik

- Podziękował: 11 razy
-
Pinionrzek
- Użytkownik

- Podziękował: 6 razy
LXV (65) OM - I etap.
Pojawiły się listy z wszystkich okręgów, nie uważacie, że pocięli za bardzo w niektórych okręgach?
W tamtym roku w Rzeszowie było przynajmniej dwa razy więcej ludzi, stwierdzając "na oko".
W tamtym roku w Rzeszowie było przynajmniej dwa razy więcej ludzi, stwierdzając "na oko".
-
Pinionrzek
- Użytkownik

LXV (65) OM - I etap.
U mnie poprzechodziło właśnie stosunkowo dużo osób, myślałem że część z nich się nie dostanie, bo próg był zawsze w granicach siedmiu zadań.
-
nierozumiemfizy
- Użytkownik

LXV (65) OM - I etap.
Ja również byłem pewny, że nie przejdę, bo miałem tylko 6 zadań. Więc faktycznie progi były niskie
-
przemos01
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
LXV (65) OM - I etap.
Mam pytanie, czy konta z zeszłego roku są nadal ważne? I czy ktoś dostał już listy z OMa?
Bo jestem ciekawy swoich ocen - zalogowałem się na konto sprzed roku - wszystkie moje dane są OK, ale zakładki oceny nie ma. Listu nie dostałem, a piątek to ostatni dzień u mnie przed feriami, w czasie których mnie nie będzie i listu raczej nie odbiorę, a po feriach, ostatni tydzień przed II etapem do szkoły nie zamierzam chodzić, więc dosyć dziwna sytuacja z tymi kwestionariuszami
Bo jestem ciekawy swoich ocen - zalogowałem się na konto sprzed roku - wszystkie moje dane są OK, ale zakładki oceny nie ma. Listu nie dostałem, a piątek to ostatni dzień u mnie przed feriami, w czasie których mnie nie będzie i listu raczej nie odbiorę, a po feriach, ostatni tydzień przed II etapem do szkoły nie zamierzam chodzić, więc dosyć dziwna sytuacja z tymi kwestionariuszami
-
AndrzejK
- Użytkownik

- Podziękował: 114 razy
LXV (65) OM - I etap.
Boże, czemu nie wysłałem tych zadań T_T... miałem właśnie ok. 5-6, ale uznałem, że zostawię je dla siebie bo i tak bym nie przeszedł, głupi ja.
-
Pinionrzek
- Użytkownik

LXV (65) OM - I etap.
przemos01, ja dostałem list informujący o tym, że przeszedłem, ale nie ma na nim ocen,
AndrzejK z tymi zadaniami to naprawdę miałeś szanse na przejście, bo w Szczecinie próg był nie większy niż 6 zadań
AndrzejK z tymi zadaniami to naprawdę miałeś szanse na przejście, bo w Szczecinie próg był nie większy niż 6 zadań
-
opilo
- Użytkownik

LXV (65) OM - I etap.
Jest już ten kwestionariusz? Na stronie OM nic nie widzę. A już chyba powinien być....
-
Pinionrzek
- Użytkownik

LXV (65) OM - I etap.
porfirion, myślę że oceny umieszczą dopiero po drugim etapie(podobno w tamtym roku też tak było).Ja swoje znam, ale z innych źródeł
-
platynamen
- Użytkownik

- Podziękował: 11 razy