VI OMG
-
ggimnazjalistaa
- Użytkownik

VI OMG
tzn. swoją ocenę będzie można poznać najpóźniej 26 stycznia, a w lutym listę dopuszczonych...
witam wszystkich, jeśli chodzi o moje rozwiązania to 1, 2 mam w całości, 3 nie wiem jak ocenią, 4 w połowie dobrze, potem się kończył czas i pisałem co mi do głowy wpadło, może 2 pkt będą, 5 nawet nie ruszyłem :/ ciekawe czy się uda...
witam wszystkich, jeśli chodzi o moje rozwiązania to 1, 2 mam w całości, 3 nie wiem jak ocenią, 4 w połowie dobrze, potem się kończył czas i pisałem co mi do głowy wpadło, może 2 pkt będą, 5 nawet nie ruszyłem :/ ciekawe czy się uda...
- cyberciq
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
VI OMG
Ciekawe czy był niższy niż w ubiegłym roku. Stawiam, że był taki sam. 187 osób aż jest! Z roku na rok coraz więcej przepuszczają. Zrobią trudniejszy finał bo pewnie nie będzie tak że będzie z 50 laureatów.Vax pisze:Również jestem w finale Gratuluję wszystkim, którzy przeszli, do zobaczenia w finale, pisałem, że próg będzie niski
Pozdrawiam!
pozdrawiam
- mariolawiki1
- Użytkownik

- Podziękował: 14 razy
VI OMG
A jakie znaczenie ma ilość osób w finale? Jak ktoś ma zostać laureatem to i tak zostanie.cyberciq pisze:Jak to Cię pocieszy to po odwołaniach jeszcze kilka osób zapewne doliczą.kaszubki pisze:Co to za what the fuck? 187 osób w finale? Trochę suchy ten żart.
pozdrawiam
Do zobaczenia tam gdzieś, czyli pewnie w Warszawie.
-
kaszubki
- Użytkownik

- Podziękował: 6 razy
VI OMG
Uff... A już się martwiłem...cyberciq pisze:Jak to Cię pocieszy to po odwołaniach jeszcze kilka osób zapewne doliczą.kaszubki pisze:Co to za what the fuck? 187 osób w finale? Trochę suchy ten żart.
pozdrawiam
A Laurelandilas przeszedł?
Tak, to MA znaczenie. Od tego zależy, gdzie będzie się odbywał finał. Więc być może nie spotkamy się w szkole im. Przymierza Rodzin, tylko np. na MIMie, czy innym UJu.mariolawiki1 pisze:A jakie znaczenie ma ilość osób w finale? Jak ktoś ma zostać laureatem to i tak zostanie.cyberciq pisze:Jak to Cię pocieszy to po odwołaniach jeszcze kilka osób zapewne doliczą.kaszubki pisze:Co to za what the fuck? 187 osób w finale? Trochę suchy ten żart.
pozdrawiam
Do zobaczenia tam gdzieś, czyli pewnie w Warszwie.
- mariolawiki1
- Użytkownik

- Podziękował: 14 razy
VI OMG
Nie obraziłabym się, gdyby finał był w Krakowie np.
Spadam, do zobaczyska!
-- 24 sty 2011, o 13:33 --
Aha, a jak tam u Was z punktacją? Wiadomo jaki był próg? Ja zrobiłam cztery i pół zadania, na koniec mnie zamuliło, ale nie narzekam to i tak dobrze jak na to, że w chwilach stresu "gubię" znaczną część mojego intelektu.
Spadam, do zobaczyska!
-- 24 sty 2011, o 13:33 --
Aha, a jak tam u Was z punktacją? Wiadomo jaki był próg? Ja zrobiłam cztery i pół zadania, na koniec mnie zamuliło, ale nie narzekam to i tak dobrze jak na to, że w chwilach stresu "gubię" znaczną część mojego intelektu.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2011, o 13:44 przez mariolawiki1, łącznie zmieniany 1 raz.