Punkty na AGH...
Punkty na AGH...
nie wiem co trzeba umieć.
wiem tyle że jak nie ta uczelnia to są inne.
najwyżej za rok sie pójdzie
skończyłem administracje więc statystyka to już wim o co chodzi.
wiem tyle że jak nie ta uczelnia to są inne.
najwyżej za rok sie pójdzie
skończyłem administracje więc statystyka to już wim o co chodzi.
Punkty na AGH...
Jeden mnie tak wyrywal opowiadajac jakie ma super zajecia w prosektorium z medycyny sądowej...Mężczyźni, nigdy tak nie róbciekolanko pisze:Tak teraz mi sie przypomnialo ... opowiem Wam cos wogole troche nie w temacie. .. Ale skojarzyla mi sie sytuacja w autobusie ..
Jakis koles ~23 lata, zarywa jakas laske, gadaj jej co to on nie studiowal na jakiejs uczelni w jakiejs miejscowosci o ktorej nic nie slyszalem nigdy w zyciu, i sie chwali jaki on to nie byl najlepszy, ze dostał sie do super szkoły, ze na jedno miejsce bylo 120 osob buchnąłem śmiechem wtedy i sie na mnie dziwnie popatrzyl
A w sumie zapytam jeszcze ...
Na stronce rekrutacyjnej AGH wyskokło mi ze mam zapłacic to co mam w zakladce "wydruki" wchodze do "wydruków" i nie mam nic ..... Mam placic ta oplate rekrutacyjną jeszcze raz jesli chce uczestniczyc w 2 rekrutacji ?
Wie ktos jak sie ma sprawa z druga rekrutacja na AGH i UJ na matematyke ?
Pozdrawiam =)
ak już będziesz wiedział coś ze studiami to pisz co i jak.
- kolanko
- Użytkownik

- Podziękował: 32 razy
Punkty na AGH...
maszyn, jak co bede wiedział?
Nie wiem dalej gdzie isc ;p czy za dziewczyna do lublina czy w swoją strone do krakowa heh ....
na AGH jutro wyniki 2 rekr
na UJ we wrzesniu dodatkowy nabór
tyle wiem jesli chodzi o matme ...
Nie wiem dalej gdzie isc ;p czy za dziewczyna do lublina czy w swoją strone do krakowa heh ....
na AGH jutro wyniki 2 rekr
na UJ we wrzesniu dodatkowy nabór
tyle wiem jesli chodzi o matme ...
Punkty na AGH...
na miejscu kolegi wyżej poszedłbym za zainteresowaniami, a jeśli kobieta nie akceptowałaby tego to można znaleźć sobie inną, uczelni technicznych jest w Polsce jedynie 23, a kobiet w wieku produkcyjnym ok. 12 mln xD
dowiedziałem się, że na AiR na EAIiE na AGH było ok. 5 os/miejsce, więc kandydatów było ok. 600.
dowiedziałem się, że na AiR na EAIiE na AGH było ok. 5 os/miejsce, więc kandydatów było ok. 600.
- kolanko
- Użytkownik

Punkty na AGH...
Lyserg, nie taka prosta sprawa zostawic kobiete, wogole to nie rozwiazanie zostawic ją dla innej "produkcyjnej " a ile bylo na IS ? skad masz te dane ?:P
Punkty na AGH...
Dowiedziałem się wysyłając maila do samego AGH.
Na IS prawdopodobnie było podobnie, jak na AiR.
akurat przy wyborze studiów trzeba być egoistą
Na IS prawdopodobnie było podobnie, jak na AiR.
akurat przy wyborze studiów trzeba być egoistą
- kolanko
- Użytkownik

Punkty na AGH...
A Ty gdzie idziesz ? Bo widze ze mieszkasz w miejscowosci do ktorej chodzilem do technikum jaka szkole skonczyles ? podejrzewam ze nie technikum hetmanska 120 ;p
Punkty na AGH...
Raczej na pewno zostanę w Rzeszowie na budownictwie.
skończyłem katola
Hetmańska to inny rejon
uwaga, uwaga! zwolni się jedno miejsce na AiR, choć drugiej rekrutacji ma nie być xD
skończyłem katola
Hetmańska to inny rejon
uwaga, uwaga! zwolni się jedno miejsce na AiR, choć drugiej rekrutacji ma nie być xD
-
Hania_87
- Użytkownik

- Podziękował: 86 razy
Punkty na AGH...
albo rybki albo akwariumkolanko pisze: Nie wiem dalej gdzie isc ;p czy za dziewczyna do lublina czy w swoją strone do krakowa heh ....
choć może akwarium lepsze (Kraków)