Matura 2008
-
monika_204
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
Matura 2008
Jeśli chodzi o politechnike lubelską...(myślę że o inne też).
zdając rozszerzenie na 46 punktów ma się 54 gratis, czyli zdając podstawę musisz zdac ja na 100 żeby dorównać takiej osobie...
Jest tabelka"giertychowska', która nalicza własnie takie dodatkowe punkty!
zdając rozszerzenie na 46 punktów ma się 54 gratis, czyli zdając podstawę musisz zdac ja na 100 żeby dorównać takiej osobie...
Jest tabelka"giertychowska', która nalicza własnie takie dodatkowe punkty!
- Lorek
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Matura 2008
nico89,
str. 10 pkt. 7. jest ten Twój wzorek
str. 11 pkt. 11.
Na Politechnice Śląskiej jest np. wzór W=0,4P+0,6R, przy czym jak zdawałeś podstawę to R=0 a jak rozszerzenie to P liczą właśnie z tej tabelki.
str. 10 pkt. 7. jest ten Twój wzorek
str. 11 pkt. 11.
I co lepiej zdawać?Liczba punktów części pisemnej egzaminu maturalnego z przedmiotu jest sumą punktów uzyskanych z poziomu podstawowego i rozszerzonego, albo liczbą punktów z poziomu podstawowego – w przypadku braku oceny z poziomu rozszerzonego.
Na Politechnice Śląskiej jest np. wzór W=0,4P+0,6R, przy czym jak zdawałeś podstawę to R=0 a jak rozszerzenie to P liczą właśnie z tej tabelki.
- angel-of-fate
- Użytkownik

- Podziękował: 15 razy
Matura 2008
MAJDAN
udowodnisz swoją przewage później jeżeli ja posiadasz.
po 1 to człeniu brechtam z Ciebie bo jestes mi obojętny a Ty sie wczuwasz niby władcę wiedzy matematycznej ja nie rozkminiam głópich spraw nikt nigdy nic narzekaniem dobrego nie stworzył a po tamtym akapicie który mi cytujesz był na końcu ":)" który oznacza że robie sobie tylko parodię
moje zdanie ejst takie robie co mi dają jak bede na górze to bede działał jak myśle. matura zawsze kogoś pokrzywidzi a komuś podejdzie czy łatwa czy trudna to zależy co kto umie lepiej. Każdy dobry uczeń dostanie sie i tak na wymarzone studia wlczając Ciebie Majdan wiec nie bedziesz pokrzywdzony i
=>60% sie odezwał
po 1 to człeniu brechtam z Ciebie bo jestes mi obojętny a Ty sie wczuwasz niby władcę wiedzy matematycznej ja nie rozkminiam głópich spraw nikt nigdy nic narzekaniem dobrego nie stworzył a po tamtym akapicie który mi cytujesz był na końcu ":)" który oznacza że robie sobie tylko parodię
moje zdanie ejst takie robie co mi dają jak bede na górze to bede działał jak myśle. matura zawsze kogoś pokrzywidzi a komuś podejdzie czy łatwa czy trudna to zależy co kto umie lepiej. Każdy dobry uczeń dostanie sie i tak na wymarzone studia wlczając Ciebie Majdan wiec nie bedziesz pokrzywdzony i
=>60% sie odezwał
- nico89
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
Matura 2008
Słuchajcie, skoro tak jest to jestem uradowany ogromnie:)) ALe dlaczego powiedzcie mi, ludzie przyjezdzali do nas do szkoły z biura z Lbna(takiego pośredniczącego w dostawaniu sie na studia i robiącego rozeznanie) Juz nie pamietam jak sie nazywa biuro ale mowili ze politechnice zeby zdawac podstawe i mialem wtedy duzy dylemat, dobrze ze mnie nie przekabacili:) Ale dlaczego wprowadzali w błąd?
-
monika_204
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
Matura 2008
Pewnie chodzi Ci o Absolwenta... Mi tez podawali taki wzorek, duzo gadli, i wszystko generalnie sprowadził się do tego że z matma nie ważne jaką dostanie sie na każdy kierunek matematyczny... Tyle że też na szczeście wybrałam rozszerzenie
-
Majdan
- Użytkownik

Matura 2008
Wtedy będzie za późno...udowodnisz swoją przewage później jeżeli ja posiadasz.
Jeszcze raz Ci mówię, żebyś nie nazywał mnie "człeniem". Zresztą, nie brzmiało to jak żarty. A poza tym nie życzę sobie abyś to robił.po 1 to człeniu brechtam z Ciebie
Nigdy w życiu. Ale poziom tej matury był jak dla mnie niski.Ty sie wczuwasz niby władcę wiedzy matematycznej
Wy będziecie dziwić się czemu inni nie są zadowoleni z matury, bo Wam poszła dobrze. Dlaczegóż to mielibyście mówić inaczej. Ale zrozumcie to i postawcie się na miejscu innych uczniów. Trochę zrozumienia.
-
Brzytwa
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Matura 2008
Niby dlaczego ma być za późno? Matematyka na studiach jest nieporównywalnie trudniejsza, więc na pewno będziesz mógł się wykazać.Majdan pisze:udowodnisz swoją przewage później jeżeli ja posiadasz.
Wtedy będzie za późno...
-
Majdan
- Użytkownik

Matura 2008
Nie chodzi o to, że tam jest trudniejsza, bo na pewno będzie mi ciężko.
Za późno, bo nie dostanę się na studia tam gdzie chcę.
Za późno, bo nie dostanę się na studia tam gdzie chcę.
- angel-of-fate
- Użytkownik

Matura 2008
Majdan, człowieku nie dramatyzuj dostaniesz się na bank jeżeli zrobiłes głópi błąd to poleci Ci może z 4%.
Ja osobiscie nie jestem zadowolony ze swojej matury napisałem ja ok. na 60% a tegoroczną myślę że na 80% bym dał rade tak samo jak tamtoroczne i próbne (a wtedy wiedze miałem o wiele mniejsza) ale licze ze dostane sie na studia ktore zaplanowałem bo nie sa z najwyzeszej półki
Jeszcze 1 Majdan, nawet jezeli nie dostaniesz sie na swój kierunek to ten słabszyuczen X ktory bedzie miał lepszy wynik od Ciebie odpadnie po 1 roku a Ty wtedy sie przeniesiesz i
Ja osobiscie nie jestem zadowolony ze swojej matury napisałem ja ok. na 60% a tegoroczną myślę że na 80% bym dał rade tak samo jak tamtoroczne i próbne (a wtedy wiedze miałem o wiele mniejsza) ale licze ze dostane sie na studia ktore zaplanowałem bo nie sa z najwyzeszej półki
Jeszcze 1 Majdan, nawet jezeli nie dostaniesz sie na swój kierunek to ten słabszyuczen X ktory bedzie miał lepszy wynik od Ciebie odpadnie po 1 roku a Ty wtedy sie przeniesiesz i
Ja pisze:udowodnisz swoją przewage później jeżeli ja posiadasz.
-
Majdan
- Użytkownik

Matura 2008
Może i się dostanę, nie wykluczone. Ale jak pisałem mój wynik nie jest taki zły, za to mam paru znajomych, którzy są ode mnie lepsi, a poszło im gorzej. Nie chodzi tylko o mnie.
Pozdro
Pozdro
-
Brzytwa
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Matura 2008
No to sory, ale mieć pretensje, że matura była za prosta i kilku bardzo dobrych uczniów ma nienajlepsze wyniki to chyba jakiś absurd.Majdan pisze:Może i się dostanę, nie wykluczone. Ale jak pisałem mój wynik nie jest taki zły, za to mam paru znajomych, którzy są ode mnie lepsi, a poszło im gorzej. Nie chodzi tylko o mnie.
- angel-of-fate
- Użytkownik

- nico89
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
Matura 2008
Ja jestem jednym z najbardziej stresujących sie ludzi w szkole ale jakos sobie poradzilem, gdyz na tą maturkę było dość czasu a stresuje mnie głownie jego brak:) , moze pomogla plytka z szumami z allegro;p zapuscilem przed samym egzaminem:)