Matura z matematyki 2013 - poziom rozszerzony

Przygotowanie do egzaminu dojrzałości. Zestawy zadań. Wyniki i przebieg rekrutacji na studia.
wojtusp7
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 7 razy

Post autor: wojtusp7 »

Osobiście i na podstawie wydaje mi się, że ten przepis ma wymiar czysto techniczny. I nie mogliby wyzerować takiej pracy, gdyż nie ma nigdzie takiej podstawy prawnej.
Jeżeli jest, to gdzie ?
Wobec tego, najprawdopodobniej treść napisana ołówkiem jest po prostu pomijana.

Z tego co G17 twierdzi troszkę się boję, gdyż sam okrąg narysowałem ołówkiem i niestety zapomniał poprawić długopisem.
Jan Kraszewski
Administrator
Administrator
Podziękował: 6 razy

Post autor: Jan Kraszewski »

Jako egzaminator wpisuję taką pracę w protokół (o ile się zorientuję i nie zapomnę) i oceniam normalnie.

JK
patoxd
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: patoxd »

A jak może być ocenione to zadanie z liczbą, w której są 3 zera i jedna \(\displaystyle{ 5}\), jeżeli już przy końcowym wyliczaniu "Wszystkie liczby:" napisałem \(\displaystyle{ 3+10+8 \cdot 8}\) zamiast \(\displaystyle{ 3 \cdot 10 \cdot 8 \cdot 8}\) ?
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, o 20:35 przez Jan Kraszewski, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Brak LaTeX-a. Proszę zapoznaj się z instrukcją: http://matematyka.pl/latex.htm .
Acrcher
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: Acrcher »

Ile moge dostac za ostatnie zadanie z prawdopodobienstwem w ktorym rozpisalem 3 mozliwosci (blednie jednak wyliczylem...) oraz podałem omege?
ODPOWIEDZ