Punkty na AGH...
-
xxxxx
- Użytkownik

- Podziękował: 16 razy
Punkty na AGH...
kolanko nie martw się, napewno się jeszcze dostaniesz, ja sama rezygnuję z matmy na AGH( choć mi trochę żal:D) na rzecz informatyki i ekonometrii na UW i z moich znajomych rezygnuje też jakieś 5 osób, a naprawde nie jesteśmy z dużego miasta, więc sporo osób pewnie zrezygnuje i na bank jeszcze wskoczysz w drugiej turze powodzenia
Punkty na AGH...
Powiedzcie mi ile osób ubiegało się o przyjecie na automatykę i robotykę na wydziale EAIiE ?
Konkretniej chodzi mi o liczbę osób na jedno miejsce.
Konkretniej chodzi mi o liczbę osób na jedno miejsce.
- mcbob
- Użytkownik

Punkty na AGH...
Nie wiem czy już są w ogóle takie dane dostępne, ale IMO co najmniej 5 osób na jedno miejsce, może więcej.
- kolanko
- Użytkownik

- Podziękował: 32 razy
Punkty na AGH...
Tak teraz mi sie przypomnialo ... opowiem Wam cos wogole troche nie w temacie. .. Ale skojarzyla mi sie sytuacja w autobusie ..
Jakis koles ~23 lata, zarywa jakas laske, gadaj jej co to on nie studiowal na jakiejs uczelni w jakiejs miejscowosci o ktorej nic nie slyszalem nigdy w zyciu, i sie chwali jaki on to nie byl najlepszy, ze dostał sie do super szkoły, ze na jedno miejsce bylo 120 osob buchnąłem śmiechem wtedy i sie na mnie dziwnie popatrzyl
A w sumie zapytam jeszcze ...
Na stronce rekrutacyjnej AGH wyskokło mi ze mam zapłacic to co mam w zakladce "wydruki" wchodze do "wydruków" i nie mam nic ..... Mam placic ta oplate rekrutacyjną jeszcze raz jesli chce uczestniczyc w 2 rekrutacji ?
Wie ktos jak sie ma sprawa z druga rekrutacja na AGH i UJ na matematyke ?
Pozdrawiam =)
Jakis koles ~23 lata, zarywa jakas laske, gadaj jej co to on nie studiowal na jakiejs uczelni w jakiejs miejscowosci o ktorej nic nie slyszalem nigdy w zyciu, i sie chwali jaki on to nie byl najlepszy, ze dostał sie do super szkoły, ze na jedno miejsce bylo 120 osob buchnąłem śmiechem wtedy i sie na mnie dziwnie popatrzyl
A w sumie zapytam jeszcze ...
Na stronce rekrutacyjnej AGH wyskokło mi ze mam zapłacic to co mam w zakladce "wydruki" wchodze do "wydruków" i nie mam nic ..... Mam placic ta oplate rekrutacyjną jeszcze raz jesli chce uczestniczyc w 2 rekrutacji ?
Wie ktos jak sie ma sprawa z druga rekrutacja na AGH i UJ na matematyke ?
Pozdrawiam =)
-
Dumel
- Użytkownik

- Podziękował: 60 razy
Punkty na AGH...
na UJ nie ma drugiej rekrutacji, bo zwiekszono liczbe miejsc do liczby chetnych. dopiero we wrześniu bedzie dodatkowy nabór.kolanko pisze: Wie ktos jak sie ma sprawa z druga rekrutacja na AGH i UJ na matematyke ?
- kolanko
- Użytkownik

- Podziękował: 32 razy
Punkty na AGH...
Dumel pisze: na UJ nie ma drugiej rekrutacji, bo zwiekszono liczbe miejsc do liczby chetnych. dopiero we wrześniu bedzie dodatkowy nabór.
ale będzie na milion procent ?
Punkty na AGH...
mam pytanie jak wychodzicie z punktami powyzej 500?
matura rozszerzona liczy się inaczej czy co?
ja mam z podstawowej matmy 92%
i z języka obcego 60%
to jest 92*4+60=428
nie wiem jak to liczyć
max wychodzi 100*4+100=500
ide na zarządzanie
matura rozszerzona liczy się inaczej czy co?
ja mam z podstawowej matmy 92%
i z języka obcego 60%
to jest 92*4+60=428
nie wiem jak to liczyć
max wychodzi 100*4+100=500
ide na zarządzanie
- Przemas O'Black
- Użytkownik

- Podziękował: 69 razy
Punkty na AGH...
Ale wiesz, że na zarządzaniu też trzeba umieć matematykę? Zwłaszcza rachunek prawdopodobieństwa i statystykę...koziol pisze: ide na zarządzanie