mechatronika czy automatyka i robotyka(AGH)?
- NogaWeza
- Użytkownik

- Podziękował: 147 razy
Tak, jestem pewien, że gdybym programował w C w wolnym czasie zamiast bezmyślnie scrollować to forum i rozwiązywać ludziom całki przez podstawienie, to byłbym w tym całkiem niezły. To po prostu kwestia włożonego w to czasu. Ludziom, którzy się pasjonują, też ta wiedza nie przyszła po pstryknięciu palcem, ale nabywali ją stopniowo, poświęcając setki godzin. Jeśli chcesz, to możesz zrobić to samo
A pracując systematycznie na studiach można znaleźć też dużo wolnego czasu własnie na rozwijanie takich zainteresowań, bo tak naprawdę najwiekszym wrogiem jest czas
-- 21 lut 2017, o 19:50 --
Ma ktoś jakieś dokładne info na temat mechaniki i budowy maszyn, bo do tej pory w necie nie znalazłem wielu dobrych opinii,wiekszość uważa, że to kierunek z niewielkimi perspektywami na przyszlość, przestarzały itd.?-- 21 lut 2017, o 21:05 --Ma ktoś jakieś dokładne info na temat mechaniki i budowy maszyn, bo do tej pory w necie nie znalazłem wielu dobrych opinii,wiekszość uważa, że to kierunek z niewielkimi perspektywami na przyszlość, przestarzały itd.?
-- 21 lut 2017, o 19:50 --
Ma ktoś jakieś dokładne info na temat mechaniki i budowy maszyn, bo do tej pory w necie nie znalazłem wielu dobrych opinii,wiekszość uważa, że to kierunek z niewielkimi perspektywami na przyszlość, przestarzały itd.?-- 21 lut 2017, o 21:05 --Ma ktoś jakieś dokładne info na temat mechaniki i budowy maszyn, bo do tej pory w necie nie znalazłem wielu dobrych opinii,wiekszość uważa, że to kierunek z niewielkimi perspektywami na przyszlość, przestarzały itd.?
- edward1337
- Użytkownik

- Podziękował: 14 razy
Air na na imirze nie jest jakiś super trudny. Jak masz jakieś pytania to pytaj.
Słyszałem,że np. niektórzy studenci informatyki na AGH już w 1 roku sobie załatwiają praktyki, na których mogą coś zarobić. I mam pytanie kiedy najwcześniej (na którym roku studiów) byłaby możliwość pójścia na takie praktyki, biorąc pod uwagę,że na obecną chwile nie mam żadnej wiedzy i umiejętności związanych np. z AiR.Nie chodzi mi nawet o samą kasę,tylko nwm czy jest to możliwe żeby jakoś się wyróznic w jakiejs firmie na praktykach
Re: mechatronika czy automatyka i robotyka(AGH)?
Polecam wybierz Mechatronikę na IMIR a nie WEAIiIB bo to bardzo słaby i przereklamowany kierunek. Sprzęt i laboratoria z czasów komuny. Może jedynie dla papierku to wybrać ale na pewnie nie dla wiedzy...szkoda czasu i pieniędzy. Koledzy poszli na informatykę i lepiej na tym wyszli
Najgorsze to właśnie zmarnowany czas więcej przydatnych rzeczy dowiedziałbym się z filmów na YT niż na wykładach. Ale w sumie nie ma się czemu dziwić bo co może przekazac osoba która ma problemy z obsługą komputera z tytułem "profesora" dla mnie to był szok...
-
a4karo
- Użytkownik

- Podziękował: 43 razy
Asiu, podejrzewam, że zakładający ten wątek już dawno skończył studia. Spóźniłaś się z radą o jakieś 8 lat
-
arek1357
Może jest to jednak wieczny student i dalej sobie klei i lutuje te układy scalone a nocami łazi po pubach i czyta Herberta i Gombrowicza, to prawie jakbym opowiadał o sobie no oprócz tego studiowania..."ech rozmarzyłem się bo forum padło na ryj"...
Ukryta treść: