Nie no jeszcze poprawiają ortografie i interpunkcje w każdym poście.xanowron pisze:
Tak, bo moderatorzy siedzą na forum tylko po to żeby wstawiać Wam ostrzeżenia :]
Nowe rangi
-
Kanodelo
- Użytkownik

- Podziękował: 419 razy
Nowe rangi
-
miodzio1988
Nowe rangi
Ty też byś mógł mieć pełny pasek, gdybyś dwóch warnów nie miał Ja pewnie stracę pasek, bo Czesio wrócił na moda. Witamy Czesia!! ;] Stara ekipa pamięta
- czeslaw
- Użytkownik

- Podziękował: 44 razy
Nowe rangi
A witam, witam Co Ty mówisz, jeśli dałbym Ci warna to stracisz pasek?
Właściwie to nie chce mi się czekać na Twoją odpowiedź, co mi szkodzi spróbować
Można spamować w tym temacie?
-
miodzio1988
-
Kanodelo
- Użytkownik

Nowe rangi
Widze że mamy jakiegoś nowego moda Mam nadzieje że nie będziesz sprawdzać literówek w kazdym poscie jak co niektórzy tutajczeslaw pisze:A witam, witam Co Ty mówisz, jeśli dałbym Ci warna to stracisz pasek?
- Althorion
- Użytkownik

- Podziękował: 9 razy
Nowe rangi
No nie wiem, czy taki "nowy" - tak gdzieś jakoś od września 2009 r. Z przerwami . No i literówek mi się zbytnio sprawdzać nie chce, każdy od czasu jakąś zrobi. Ale z tym można, i trzeba, walczyć.
- czeslaw
- Użytkownik

- Podziękował: 44 razy
Nowe rangi
Jakiegoś? Nie jakiegoś, tylko konkretnego. Zważywszy, że dołączyłeś do nas dwa miesiące temu, nie wiem co możesz powiedzieć o mojej "nowości".Kanodelo pisze: Widze że mamy jakiegoś nowego moda Mam nadzieje że nie będziesz sprawdzać literówek w kazdym poscie jak co niektórzy tutaj
Dlaczego uważasz, że moderacja ma nie poprawiać litrówek w celu zwiększania czytelności forum?
-
Kanodelo
- Użytkownik

Nowe rangi
O nie, Althorion wrócił.
Uważam że moderacja powinna poprawiać błędy jak jakieś znajdą, ale też nie przesadzać z tym, żeby każdy post poprawiać byle tylko coś znaleźć.
Uważam że moderacja powinna poprawiać błędy jak jakieś znajdą, ale też nie przesadzać z tym, żeby każdy post poprawiać byle tylko coś znaleźć.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2011, o 17:42 przez scyth, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Błędy.
Powód: Błędy.
-
Jan Kraszewski
- Administrator

- Podziękował: 6 razy
-
xanowron
- Użytkownik

- Podziękował: 42 razy
Nowe rangi
Czy poprawiamy każdy post? Widzimy błąd to poprawiamy. Nie wiem o co Ci chodzi, ale jak chcesz nadal ciągnąć ten temat to zapraszam tutaj: 8316.htm lub 2158.htm ten temat jest o czymś innym.Kanodelo pisze:O nie, althorion wrócił.
Uwazam że moderacja powinna poprawiać błędy jak jakieś znajdą ale też nie przesadzać z tym żeby każdy post poprawiać byle tylko coś znaleść.
To jest poważne forum matematyczne i dlatego wymagamy poprawnej polszczyzny. Już powiedziałem gdzie powinieneś się udać jak chcesz kontynuować ten wątek.Kanodelo pisze:To jest podobno forum matematyczne, a wszyscy czepiają się ortografii, nawet moderatorzy są po klasach humanistycznych. Jakiś bezsens.