wybaczcie moją nieuprzejmość, że przerywam tą interesującą dyskusję, ale wracając do głównego wątku odnośnie politechniki:
1. Czy to prawda, że studiowanie na politechnice to wyłącznie ciężka praca i zbytnio nie ma czasu na inne rzeczy?
2. Co sądzicie o poziomie na politechnice poznańskiej i wrocławskiej? (czy to prawda to co nich mówią - wysoki poziom, etc)?
Polibuda tylko dla wybitnych
-
miodzio1988
1. To jest ciezka praca, ale zdarzają się mile chwile. Oj nie przesadzajmy, chcesz cos osiągnąc w zyciu to musisz pracowac.Dantess pisze:wybaczcie moją nieuprzejmość, że przerywam tą interesującą dyskusję, ale wracając do głównego wątku odnośnie politechniki:
1. Czy to prawda, że studiowanie na politechnice to wyłącznie ciężka praca i zbytnio nie ma czasu na inne rzeczy?
2. Co sądzicie o poziomie na politechnice poznańskiej i wrocławskiej? (czy to prawda to co nich mówią - wysoki poziom, etc)?
-
Maciek.mat
- Użytkownik

Tylko że studia przecież są z reguły przemyślane i zazwyczaj (obecnie) wybierane pod zainteresowania. Dlaczego studia miałyby być katorgą policealną? Ja np. zwróciłem uwagę, że nie za bardzo można studiować same językoznawstwo, tylko w połączeniu z literaturoznawstwem. Tu już jest gorzej dla tego, co interesuje się językami, a nie literaturą. Jest w połowie zwyczajnie cierpiący. A tak reszta chyba ma węższy zakres materiału.