Nie chodzi tu o pokazywanie czegoś przed miodziem, temat nie jest Waszą prywatną rozmową tylko ma służyć wszystkim, zatem byłoby fajnie gdybyś jednak coś wszystkim pokazał, Twoje osiągnięcia i sukcesy, może wtedy więcej osób dałoby się przekonać, że rzeczywiście studia nie są tu najważniejsze? Bo chyba do tego zmierzasz.
Nie, portfolio będę pokazywał pracodawcom, co argumentuje dwojako :
1) to moja własna praca nad tym, więc nijak się ma do tematu studiów
2) nie koniecznie chcę się dzielić pomysłami, a tym bardziej kodem, z innymi
Jeżeli miałbym udostępniać jakieś moje materiały, to byłoby związane z działalnością moją na studiach, a takich nie ma, z racji tego że zająłem się własnym kształceniem zamiast pisać po raz setny program obliczajacy silnię czy inne bzdury które można wykorzystać z gotowych bibliotek.
A temat jest wyraźnie o studiach, więc co by miodzio nie mówił i nie pluł się tutaj, nic nie dostanie, po za opinią o poziomie studiów informatycznych i odniesieniu jej do rzeczywistości.
To pochwalasz własny rozwój, a zwalasz winę na to, że do szkoły nie chodziłeś? No nieźle. Widzisz.
Nie chodziłeś na zajęcia Rightarrow nic nie umiałeś (nie potrafiłeś zdać banalnej matury). Nie chodzisz teraz na studia Rightarrow ... Dokończysz?
Nie chodziłem bo miałem własne problemy i pewnie stąd nie robili mi też kłopotu o frekwencję, a do moich prywatnych spraw nie wiem czemu się wtrącasz. Maturę mam, nawet z matematyki, więc co się czepiasz ? I tak szedłem na majową wiedząc że jest oblana i w sierpniu jak poukładam sprawy sobie ją napiszę, a dorabianie ideologii tak jak Ty to robisz ciągle nie ma żadnego sensu.
Dokończę : Nie chodzę na studia Rightarrow uczę się samodzielnie (i tak zawsze byłem samoukiem), nawet w wakacje (tak, właśnie siedzę przy kodzie w Pythonie jakbyś chciał się tu zaraz pluć, a po obiedzie przerabiam dalej Cormena "Wprowadzenie do algorytmów" by wieczorem po dniu nauki iść na basen i koncert). Po co dorabiasz do tego własne ideologie ?
To, że nie zdałeś matury to kłamstwo? Ja powtarzam ciągle to samo? Przecież to Ty mówisz, że wszelki studia są be w każdym możliwym temacie. To Twoje posty trzeba przenosić do tego tematu. Więc patrz się na siebie.
Wyjaśniałem nie raz, wyjaśniłem również teraz i nie wiem w czym widzisz problem, tym bardziej że matura jest moją prywatną sprawą i nie związaną z tematem. Czy na wszelkie ? Patrz moje posty na temat Automatyki i Robotyki (na którą sam bym poszedł, ale nie bardzo to ma sens, bo wyszłoby mi to samo co teraz - co innego studiuje, co innego sam się kształcę, bezsensu, na dodatek nigdy nie miałem smykałki do fizyki, krótko - nie wpycham się na to), po za tym Budownictwo, Mechatronika, zresztą to nie moja działka, ja piszę o studiach z którymi mam doświadczenie, a Ty nie ; )
to jest szczyt Twoich umiejętności?
Nie, to idealny przykład jak ludzie są durni i zajmują się kodem zamiast algorytmem, po za tym masz możliwie najprostszy algorytm zgodnie z regułą KISS - wiec wtf? A ludzie głupi są że piszą za free takie programiki i tracą czas na zabawę kodem, pisze się algorytm, a kod niech sobie piszą sami ludzie, albo szukają naiwnych. Po za tym dziwi mnie że tam napisałem, bo ogólnie omijam "ciągle odgrzewane kotlety".