[LVII OM] Przed II etapem...
- juzef
- Użytkownik

kurak38, niech zgadnę z jakiej jesteś szkoły. Mi się też udało zakwalifikować. Niby żadna niespodzianka, a jednak czuję teraz pewną ulgę.
super, wreszcie aktualizacja.
Dostałem się!!!!!!!!!!!!! Szkoda, że z krakowskiego na razie są same nazwiska a nie ma miejscowości. Wiedziałbym czy ktoś jeszcze ode mnie sie dostał
Dostałem się!!!!!!!!!!!!! Szkoda, że z krakowskiego na razie są same nazwiska a nie ma miejscowości. Wiedziałbym czy ktoś jeszcze ode mnie sie dostał
- Ziom Ziomisław
- Użytkownik

Czekam i czekam i doczekać się nie mogę ... Kiedy można się spodziewać tych oficjalnych listownych wyników co to mają przyjść do szkoły, bo mi na słowo moja nauczycielka z matmy nie chce uwierzyć, że przeszedłem
-
półpasiec
- Gość Specjalny

- Podziękował: 1 raz
kurde, niestety nie dostalem sie:(:(
po co ja w ogole sie bralem za ta olimpiade, tylko sobie oceny zawalilem, przeciez od razu wiedzialem ze nie przejde skoro nie mialem 3,4,6,8,9,11,12 no nic ehhhh
zycze wam powodzenia chlopacy na drugim etapie
po co ja w ogole sie bralem za ta olimpiade, tylko sobie oceny zawalilem, przeciez od razu wiedzialem ze nie przejde skoro nie mialem 3,4,6,8,9,11,12 no nic ehhhh
zycze wam powodzenia chlopacy na drugim etapie
Wysłałeś tylko 5 zadań ? Hmm, wybacz, ale to było raczej pewne, że nie przejdziesz...Reksio pisze:nie mialem 3,4,6,8,9,11,12
- Aramil
- Użytkownik

- Podziękował: 18 razy
hame jak ty przeszłeś to sie chyba ośmieszysz nie umiesz liczyć Reksio wysłał 7 zadań a nie 5...hame pisze:Wysłałeś tylko 5 zadań
- juzef
- Użytkownik

muahahahahahahahaha. Ważne, że Ty się nie ośmieszyłeś.Aramil pisze:hame jak ty przeszłeś to sie chyba ośmieszysz nie umiesz liczyć Reksio wysłał 7 zadań a nie 5...
Reksio pisze:nie mialem 3,4,6,8,9,11,12
Nie skomentuję... i jeszcze :Aramil pisze:wysłał 7 zadań a nie 5...
Po prostu ROTFLAramil pisze:hame jak ty przeszłeś
Nietrudno się domyślić... (strzelam : V LO z Krakowa ) BTW, ze Staszica z Wawy chyba 56 osób przeszło...