I co? Jakie były 2 pierwsze linki dla hasła "gimnazjum akademickie"?
Dziwne, że skoro gadasz z profesorem to o takie rzeczy (związane ze studiami )musisz nas pytać ;]
Raz jeszcze, nie z profesorem, tylko z wykładającą na uczelni ( nie wiem jaki psycholog miał stopnień, wiek nie wykluczał nawet mgr ). Mam bezpośrednio zajęcia z dr ... i mam też dr w domu, tylko wyobraź sobie, że doświadczenie nauczyło zbierać informacje z różnych źródeł i być krytycznym wobec tych niby najpewniejszych. Poza tym, relację ze szkolnymi mam delikatnie mówiąc chłodne - uraziłbym dumę, gdyby zaczynał takie rozmowy.
Ok, proponuję albo kontynuować rozmowę na temat, albo przenieść ją na pw lub pisać w temacie: 139012,500.htm odwołując się do tego wątku, albo powstrzymać się od dalszych wypowiedzi, bo już zeszliśmy zupełnie na inne tematy.
Prawda + fakt, że bazuje to na statystyce ( Kasparov na jednym miał 135, na drugim 190 ). Tylko o czym miałoby to świadczyć. Owe szacunki z Stanforda były robione według jednolitych kryteriów.
Ok, proponuję albo kontynuować rozmowę
na temat, albo przenieść ją na pw lub pisać w temacie: 139012,500.htm odwołując się do tego wątku, albo powstrzymać się od dalszych wypowiedzi, bo już zeszliśmy zupełnie na inne tematy.