Ilość nauki na studiach matematycznych

Dyskusje o matematykach, matematyce... W szkole, na uczelni, w karierze... Czego potrzeba - talentu, umiejętności, szczęścia? Zapraszamy do dyskusji :)
crypt
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: crypt »

Wracając do Twojej filozofii: jeżeli coś się zdarzyło, ale nikt o tym nie wie, to czy to na prawdę miało miejsce?
Zależy. Z perspektywy idealizmu metafizycznego nie. Z perspektywy realizmu raczej tak.
No właśnie dlatego mam IQ=0, jednocześnie mając je powyżej 180 ;] Kwestia dobrania odpowiednich testów.
Możesz uściślić?
Po prostu nie znam żadnego gimnazjum akademickiego. Podaj przykład takiego gimnazjum.
Pierwsze 2 z google. Toruń ( jedno z najlepszych w kraju ); Olsztyn ( najlepsze w województwie )
I raczej wątpię żeby w takim gimnazjum wykładał profesor
Nie mówiłem, że profesor, tylko osoba pracująca jako wykładowca na uniwersytecie. Jej daje gdzieś w okolicach 30 ( może nawet mniej ).
Ostatnio zmieniony 29 sie 2010, o 22:01 przez crypt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
miki999
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 36 razy

Post autor: miki999 »

Możesz uściślić?
Ocena IQ zależy od doboru testu.
Zależy. Z perspektywy idealizmu metafizycznego nie. Z perspektywy realizmu raczej tak.
Z perspektywy słowa "ironia".
miodzio1988

Post autor: miodzio1988 »

No wpisałem już dawno w google.

Dziwne, że skoro gadasz z profesorem to o takie rzeczy (związane ze studiami )musisz nas pytać ;]

Dalej uważam, że ściemniasz. Ale nic. Nie potrafisz nic udowodnić co powiedziałeś.

Jaki OT się zrobił....masakra
crypt
Użytkownik
Użytkownik

No wpisałem już dawno w google.
I co? Jakie były 2 pierwsze linki dla hasła "gimnazjum akademickie"?
Dziwne, że skoro gadasz z profesorem to o takie rzeczy (związane ze studiami )musisz nas pytać ;]
Raz jeszcze, nie z profesorem, tylko z wykładającą na uczelni ( nie wiem jaki psycholog miał stopnień, wiek nie wykluczał nawet mgr ). Mam bezpośrednio zajęcia z dr ... i mam też dr w domu, tylko wyobraź sobie, że doświadczenie nauczyło zbierać informacje z różnych źródeł i być krytycznym wobec tych niby najpewniejszych. Poza tym, relację ze szkolnymi mam delikatnie mówiąc chłodne - uraziłbym dumę, gdyby zaczynał takie rozmowy.
Awatar użytkownika
miki999
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 36 razy

Post autor: miki999 »

Ok, proponuję albo kontynuować rozmowę na temat, albo przenieść ją na pw lub pisać w temacie: 139012,500.htm odwołując się do tego wątku, albo powstrzymać się od dalszych wypowiedzi, bo już zeszliśmy zupełnie na inne tematy.

Pozdrawiam.
crypt
Użytkownik
Użytkownik

Ocena IQ zależy od doboru testu.
Prawda + fakt, że bazuje to na statystyce ( Kasparov na jednym miał 135, na drugim 190 ). Tylko o czym miałoby to świadczyć. Owe szacunki z Stanforda były robione według jednolitych kryteriów.
Ok, proponuję albo kontynuować rozmowę
na temat, albo przenieść ją na pw lub pisać w temacie: 139012,500.htm odwołując się do tego wątku, albo powstrzymać się od dalszych wypowiedzi, bo już zeszliśmy zupełnie na inne tematy.
Nie mam nic przeciwko.
ODPOWIEDZ