[rekrutacja 2006] Nasze Przyszłe (!)Kierunki :)
-
bartezzo
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
juz nie wyglada bo zabroniono im upubliczniac te dane od poniedzialku ostatnie listy wisza z dnia 17 lipcarObO87 pisze:Był ktoś w AGH może, jak teraz wyglada liczba chętych?
- DEXiu
- Użytkownik

Hmm. Na stronie UW pojawiły się zasady rekrutacji na przyszły rok (2007/2008). Zauważyłem, że nie ma tam uwzględnionego JSIMu, a wydaje mi się, że w zasadach na ten rok był. Czyżby UW rezygnowało z tego "kierunku"? Czy po prostu uznali za oczywiste, że JSIM jest połączeniem matmy i infy i żeby się tam dostać trzeba się kwalifikować na oba kierunki, przez co nie ujęli tego w warunkach? ??:
-
Liska_rulez
- Użytkownik

Już w poniedziałęk wyniki rekrutacji na AGH!
Mam nadzieję, że mając 925pkt/1000 dostanę sie na tą infę (EAIiE) ^^ Jak myślicie?
Ciekawa jestem, z jakimi ludźmi przyjdzie mi tam studiować . Mam nadzieję, że nie z szarą masą przeciętnych komuterowców... Mnie tam kompy zbytnio nie ruszają (tle co matematyka troszkę:). Cyborgiem jeszcze nie jestem. A skoro nie, to pewnie mi nieźle tam dokopią ;P.
Jak ktoś ma ochotę pogadać, to zapraszam na GG (2363124)
I jeszcze jedno, jestem praktycznie z nad morza ^^
Mam nadzieję, że mając 925pkt/1000 dostanę sie na tą infę (EAIiE) ^^ Jak myślicie?
Ciekawa jestem, z jakimi ludźmi przyjdzie mi tam studiować . Mam nadzieję, że nie z szarą masą przeciętnych komuterowców... Mnie tam kompy zbytnio nie ruszają (tle co matematyka troszkę:). Cyborgiem jeszcze nie jestem. A skoro nie, to pewnie mi nieźle tam dokopią ;P.
Jak ktoś ma ochotę pogadać, to zapraszam na GG (2363124)
I jeszcze jedno, jestem praktycznie z nad morza ^^
-
Yrch
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Lajtowo, choc nie wykluczone ze z rezerwy :>Liska_rulez pisze:Mam nadzieję, że mając 925pkt/1000 dostanę sie na tą infę (EAIiE) ^^ Jak myślicie?
To w takim razie albo ty sie zmienisz albo zmienisz kierunek po 1rokuLiska_rulez pisze:Ciekawa jestem, z jakimi ludźmi przyjdzie mi tam studiować . Mam nadzieję, że nie z szarą masą przeciętnych komuterowców... Mnie tam kompy zbytnio nie ruszają (tle co matematyka troszkę:). Cyborgiem jeszcze nie jestem. A skoro nie, to pewnie mi nieźle tam dokopią ;P.
-
Liska_rulez
- Użytkownik

Zobaczymy, kto tu sie zmieni ^_^Yrch pisze:
To w takim razie albo ty sie zmienisz albo zmienisz kierunek po 1roku
- aikon
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
To dobry wydział, na pewno będą spoko ludzie. Zawsze jacyś się znajdą. Powodzenia na nowej drodze życia, Liska_rulez.
-
Liska_rulez
- Użytkownik

Aikon, obyś miał rację, bo czytając to forum, naprawdę się przestraszyłam Częsć użytkowników tutaj to chyba maszyny
ja idę na infę, bo to najmniejsze zło. na czystą matmę albo fizę nie pójdę ;P. Matmą się zainteresowałam dopiero w sierpniu 2005, jak trzeba było na serio przedmioty na maturę wybierać Zrządzenie losu jakieś, bo mi sie spodobała =)[/scroll]
ja idę na infę, bo to najmniejsze zło. na czystą matmę albo fizę nie pójdę ;P. Matmą się zainteresowałam dopiero w sierpniu 2005, jak trzeba było na serio przedmioty na maturę wybierać Zrządzenie losu jakieś, bo mi sie spodobała =)[/scroll]
- aikon
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
Ja sie matmą dopiero zainteresowałem na pierwszym semestrze elektroniki. i tak zastanawiam sie nad drugim fakultetem... ale gdzie tam, nie uciągne równolegle dwóch tak przerąbanych kierunków. Chyba nawet gdybym samą matmę studiował to bym nie dał rady. Z resztą, to chyba nie dla mnie.
odezwała sie... 925/1000 pkt z rekrutacji i o maszynach mówi.Liska_rulez pisze:Częsć użytkowników tutaj to chyba maszyny
-
Yrch
- Użytkownik

Ale zdajesz sobie sprawe, ze fiza to tam jest przez pierwszy rok a maty jako takiej nie ma (jest algebra, analiza i matematyka dyskretna, tez chyba przez pierwszy rok)?:P Za to jest dosyc troche programowania, ale spoko to serio jest fajowe wiec dobrze wybralasLiska_rulez pisze:ja idę na infę, bo to najmniejsze zło. na czystą matmę albo fizę nie pójdę ;P. Matmą się zainteresowałam dopiero w sierpniu 2005, jak trzeba było na serio przedmioty na maturę wybierać Zrządzenie losu jakieś, bo mi sie spodobała =)[/scroll]
-
maak
- Użytkownik

Yrch ja też się tam dostałem . Miałem 79.2 pkt. Ide świętować
Heh ... wam to dobrze ... ja miałem 73pkt. (egzamin na wydziale) i niestety mi brakło na infe na PŚ ... ale może jeszcze odłowanie coś zmieni ...