Kierunki zamawiane - UJ
- lina2002
- Użytkownik

Kierunki zamawiane - UJ
Dziękujemy bardzo za informacje. Forum działa szybciej niż ERK . Szansa na to, że studia rozpocznie przynajmniej 168 osób wydaje się być całkiem spora. Pozostaje więc tylko czekanie na rozstrzygnięcie kwestii równej liczby punktów.
-
Dominik Kwietniak
- Użytkownik

Kierunki zamawiane - UJ
Szanowni Państwo!
Listy rankingowe na kierunek matematyka UJ właśnie zostały oficjalnie opublikowane
Miło nam poinformować, że udało się zwiększyć
limit miejsc na matematyce i w związku z tym mamy możliwość zaprosić
do dokonania wpisu WSZYSTKICH zarejestrowanych kandydatów.
Wpisu na studia należy dokonać 15, 16, 17 lub 20 lipca w godz. 9-15,
pok. 1136 w budynku Wydziału Matematyki i Informatyki
przy ul. Łojasiewicza 6 na III Kampusie UJ.
Gdyby mieli Państwo jakieś pytania, proszę pisać w tym wątku lub na mail.
Listy rankingowe na kierunek matematyka UJ właśnie zostały oficjalnie opublikowane
Miło nam poinformować, że udało się zwiększyć
limit miejsc na matematyce i w związku z tym mamy możliwość zaprosić
do dokonania wpisu WSZYSTKICH zarejestrowanych kandydatów.
Wpisu na studia należy dokonać 15, 16, 17 lub 20 lipca w godz. 9-15,
Gdyby mieli Państwo jakieś pytania, proszę pisać w tym wątku lub na mail.
Kierunki zamawiane - UJ
A kiedy będą listy na informatyke na MiI ? -- 14 lipca 2009, 07:39 --A i chciałbym się dowiedzieć jeszcze 2 rzeczy... Gdzie odbywają się zajęcia dla kierunku Informatyka na poszczególnych wydziałach MiI oraz FAiIS ? (bo chciałbym sie zorientować jak to będzie z jeżdżeniem na zajęcia )
- little weirdo
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
Kierunki zamawiane - UJ
Czyktoś może próbował dodzwonić się do Działu Rekrutacji UJ?
Na stronie rekrutacji na studia jest napisane:
;/
edit:
A numer drugi "jest nieprawidłowy".
Po dodzwonieniu się na ostatni numer usłyszałam wysoce obelżywą wiadomość nagraną na automatycznej sekretrce jako powitanie, po zadzwonieniu na numer pierwszy zostałam okrzyczana przez jakąś kobietę, że dzwonię na numer prywatny.Dział Rekrutacji na Studia UJ
W ogólnych sprawach związanych z rekrutacją na pierwszy rok studiów zachęcamy do kontaktowania się z naszym biurem.
(...)
(012) 663 14 01
(012) 663 14 08
(012) 663 14 09
;/
edit:
Ostatnio zmieniony 14 lip 2009, o 11:07 przez little weirdo, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Dumel
- Użytkownik

- Podziękował: 60 razy
Kierunki zamawiane - UJ
ehh 96% daje mi raczej zerowe szanse na stypendium wiec trzeba bedzie gnić w akademiku. zna ktoś terminy składania dokumentów? wydawało mi sie że znalazłem wszystkie potrzebne informacje ale potem zobaczylem ze to dla studentow, a dla nowoprzyjetych nie mam jak sprawdzic bo serwery sa przeladowane.
- lina2002
- Użytkownik

Kierunki zamawiane - UJ
Wystarczyłoby dokładniej posty czytać:
Poza tym jeszcze nie jesteście studentami i już tak narzekacie. Aż się boję pomyśleć co będzie potem .Dominik Kwietniak pisze: Wpisu na studia należy dokonać 15, 16, 17 lub 20 lipca w godz. 9-15,
-
Dominik Kwietniak
- Użytkownik

Kierunki zamawiane - UJ
Szanse nie są zerowe, ale faktycznie bardzo ciężko je ocenić - zbyt wiele zależy od zachowania kandydatów i to zapewne przez najbliższe 3 miesiące, bo najprawdopodobniej podstawą do przyznawania stypendium będzie ranking uwzględniający tych, którzy faktycznie rozpoczną studia 1 października. W poprzednich latach ruch na liście trwał przez całe wakacje, bo ludzie rezygnowali...Dumel pisze:ehh 96% daje mi raczej zerowe szanse na stypendium wiec trzeba bedzie gnić w akademiku. zna ktoś terminy składania dokumentów? wydawało mi sie że znalazłem wszystkie potrzebne informacje ale potem zobaczylem ze to dla studentow, a dla nowoprzyjetych nie mam jak sprawdzic bo serwery sa przeladowane.
-- 14 lip 2009, o 11:36 --
Nie wiem skąd to nieporozumienie, bo o ile się orientuje wszystkie numery są jak najbardziej ok. Ciężko się na nie dodzwonić, ale to z powodu liczby chętnych do rozmowy z Działem Rekrutacjilittle weirdo pisze:Czyktoś może próbował dodzwonić się do Działu Rekrutacji UJ?
Po dodzwonieniu się na ostatni numer usłyszałam wysoce obelżywą wiadomość nagraną na automatycznej sekretrce jako powitanie, po zadzwonieniu na numer pierwszy zostałam okrzyczana przez jakąś kobietę, że dzwonię na numer prywatny.Dział Rekrutacji na Studia UJ
W ogólnych sprawach związanych z rekrutacją na pierwszy rok studiów zachęcamy do kontaktowania się z naszym biurem.
(...)
(012) 663 14 01
(012) 663 14 08
(012) 663 14 09
;/
edit:
Jeżeli chodzi o matematykę, to można się wszystkiego dowiedzieć pisząc tu na forum, lub na mail:
studia@im.uj.edu.pl
w ostateczność bezpośrednio na mój mail.
-- 14 lip 2009, o 11:39 --
Tak. Lista rankingowa a później lista przyjętych na studia na uczelnie państwową (publiczną) nie może być tajna. Lista rankingowa nawet jest już upubliczniona - wisi w Instytucie Matematyki na tablicy ogłoszeń Jest to w pełni zgodne z ustawą o ochronie danych osobowych.-- 14 lip 2009, o 11:43 --Dumel pisze:czy lista rankingowa będzie upubliczniona?
Lista rankingowa na informatykę już wisi na tablicy ogłoszeń. Kiedy będzie w sieci - nie wiem. Może nawet już jest. Komisje na matematykę i na informatykę działają osobno.coder89 pisze:A kiedy będą listy na informatyke na MiI ?
-- 14 lipca 2009, 07:39 --
A i chciałbym się dowiedzieć jeszcze 2 rzeczy... Gdzie odbywają się zajęcia dla kierunku Informatyka na poszczególnych wydziałach MiI oraz FAiIS ? (bo chciałbym sie zorientować jak to będzie z jeżdżeniem na zajęcia )
Wszystkie zajęcia na matematyce i informatyce na Wydziale Matematyki i Informatyki UJ odbywają się w nowym budynku Wydziału przy ulicy Łojasiewicza 6 na nowym kampusie.
-
exupery
- Użytkownik

- Podziękował: 20 razy
Kierunki zamawiane - UJ
a ja może pytanie troszku z innej beczki, czy na AGH na matmie stosowanej też jest jakieś stypendium na start dla najlepszych??