Przyznają punkty?
Przyznają punkty?
W zadaniu otwartym z nierównościami wynik wyszedł mi dobry, jaki być powinien. Pomimo ogromnego stresu zapomniałam wpisać wynik w odpowiedź na dole. Czy zostaną mi przyznane punkty w tej sytuacji? Pisałam do OKE i CKE, ale wciąż milczą. Strasznie się boję:(
-
Jan Kraszewski
- Administrator

- Podziękował: 6 razy
Przyznają punkty?
Wredni jesteście.
Zostaną przyznane.
JK
PS. Ja powiedziałbym, że wynik zapomniałaś wpisać nie pomimo ogromnego stresu, ale z powodu ogromnego stresu.
Zostaną przyznane.
JK
PS. Ja powiedziałbym, że wynik zapomniałaś wpisać nie pomimo ogromnego stresu, ale z powodu ogromnego stresu.
Przyznają punkty?
Z powodu stresu, a może roztargnienia ludzie na maturze robią niestworzone rzeczy.
Np. ja w zadaniu z ostrosłupem zrobiłem wszystko w elegancki sposób, ale dla czworościanu. 10 minut przed końcem matury zorientowałem się, że to ostrosłup czworokątny. Skreśliłem wszystko i zrobiłem nowe zadanie, ale stosunek 6:5 dałem w ABS zamiast ACS. I 6 pkt poszło...
Słyszałem też o tegorocznym przypadku, gdzie człowiek w całej pracy z polskiego omawiał wiersz... Jana Kochanowskiego, bo wydawało mu się, że tak jest napisane w poleceniu.
Np. ja w zadaniu z ostrosłupem zrobiłem wszystko w elegancki sposób, ale dla czworościanu. 10 minut przed końcem matury zorientowałem się, że to ostrosłup czworokątny. Skreśliłem wszystko i zrobiłem nowe zadanie, ale stosunek 6:5 dałem w ABS zamiast ACS. I 6 pkt poszło...
Słyszałem też o tegorocznym przypadku, gdzie człowiek w całej pracy z polskiego omawiał wiersz... Jana Kochanowskiego, bo wydawało mu się, że tak jest napisane w poleceniu.
Przyznają punkty?
Proszę, nie czepiajcie się mojego "pomimo". Pomimo czy z powodu to to samo. Wiadomo o co chodzi.
miki999 i miodzio1988 nie przesadzajcie. Skąd macie takie wiadomości? To wasz wymysł czy te procedury są nie przemyślane?
miki999 i miodzio1988 nie przesadzajcie. Skąd macie takie wiadomości? To wasz wymysł czy te procedury są nie przemyślane?
-
xanowron
- Użytkownik

- Podziękował: 42 razy
Przyznają punkty?
E... no nie. To niestety nie jest to samoVvbasiaVv pisze:Proszę, nie czepiajcie się mojego "pomimo". Pomimo czy z powodu to to samo. Wiadomo o co chodzi.
- piti-n
- Użytkownik

- Podziękował: 41 razy
Przyznają punkty?
Jakbyś nie zauważył to... żartVvbasiaVv pisze: miki999 i miodzio1988 nie przesadzajcie. Skąd macie takie wiadomości? To wasz wymysł czy te procedury są nie przemyślane?
-
Annie16
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Przyznają punkty?
Skoro to był żart to niestety się nie udał. Nie jest śmieszny.piti-n pisze:Jakbyś nie zauważył to... żartVvbasiaVv pisze: miki999 i miodzio1988 nie przesadzajcie. Skąd macie takie wiadomości? To wasz wymysł czy te procedury są nie przemyślane?
zauważyła.
- piti-n
- Użytkownik

- Podziękował: 41 razy
Przyznają punkty?
Nie oceniałem żartu, a z Jej wypowiedzi wynikało że nie zrozumiała bo się pytała skad mają takie informacje. A jak już się bawić w ocenianie żartu, to fakt. Średni taki
- zidan3
- Użytkownik

- Podziękował: 9 razy
Przyznają punkty?
To ja w kombinatoryce najpierw zamiast policzyc ile jest takich liczb obliczylem prawdopodobienstwo wylosowania takiej liczby. Czasu mi sporo zostalo po tym jak sie zorientowałem ale miejsca nie za bardzo...bbbccc1 pisze:Z powodu stresu, a może roztargnienia ludzie na maturze robią niestworzone rzeczy.