Czemu chińczyk.
-
Lecznik
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Czemu chińczyk.
Admin już wiemy, że nie zmienicie. Ale przynajmniej podajcie jakąś sensowną argumentację co do występowania tej Azjatki. Ona jest z KUL-u? Mówię o tym nie przypadkowo, ponieważ nie tak dawno, gdy byłem na wakacjach za granicą jedyną polską stacją, która odbierała satelitę w tamtym kraju była właśnie telewizja Trwam. Z nudów albo z innego powodu, sam nie pamiętam, od czasu do czasu posłuchałem polszczyzny w odbiorniku. I właśnie tam spotkałem się z reklamą, gdzie Azjatka reklamowała KUL. Miała takie książki, jak pani z avatara i podobne rysy twarzy. Czyżby była to tajemna reklama KUL-u dla wtajemniczonych? Czyżby władza Rydzyka miała wpływy aż w reklamach Google czy jakiejś innej firmy, której to nazwy nie znam?
Dlatego adminie, który zachowujesz się nonszalancko wobec użytkownika forum - podaj jakieś za i przeciw co do tego avatara Azjatki. Nie rozumiem dlaczego, łatwo być niemiłym wobec osoby, która ma niewiele ponad 100 postów i zauważa pomniejsze wady tego serwisu. Czy nie lepszym rozwiązaniem byłaby np. jakaś tablica lub coś związane z nauką lub kredą? Zmniejszylibyście ilość głupich tematów i rozwiązalibyście problem. Oczywiście piszę to przy założeniu, że da się zmienić ten avatar. Jeżeli się nie da napiszcie to wprost (co już zrobił scyth) i zakończcie temat. Jednak wobec tego co zrobił administrator luka52 czyli wysłania postu z godziny 23:33 dnia 17 lutego 2011 roku postuluję o powtórzenie tego co zrobił jego mądrzejszy kolega z forum, czyli scyth.
PS. Andachiel i luka52 są tak żałośni, że musiałem napisać ten post, bo po prostu "ogarnia mnie furia kiedy widzę przed sobą durnia". Zresztą fajnie czasami wrócić do młodzieńczych lat dyskusji na forach i myślenia, że ma się jakąś podporę choćby wirtualną. Jednak przedostatniego zdania tej wypowiedzi nie zrozumieją ludzie, którzy właśnie w ten sposób się zachowują, Peace YO!
Dlatego adminie, który zachowujesz się nonszalancko wobec użytkownika forum - podaj jakieś za i przeciw co do tego avatara Azjatki. Nie rozumiem dlaczego, łatwo być niemiłym wobec osoby, która ma niewiele ponad 100 postów i zauważa pomniejsze wady tego serwisu. Czy nie lepszym rozwiązaniem byłaby np. jakaś tablica lub coś związane z nauką lub kredą? Zmniejszylibyście ilość głupich tematów i rozwiązalibyście problem. Oczywiście piszę to przy założeniu, że da się zmienić ten avatar. Jeżeli się nie da napiszcie to wprost (co już zrobił scyth) i zakończcie temat. Jednak wobec tego co zrobił administrator luka52 czyli wysłania postu z godziny 23:33 dnia 17 lutego 2011 roku postuluję o powtórzenie tego co zrobił jego mądrzejszy kolega z forum, czyli scyth.
PS. Andachiel i luka52 są tak żałośni, że musiałem napisać ten post, bo po prostu "ogarnia mnie furia kiedy widzę przed sobą durnia". Zresztą fajnie czasami wrócić do młodzieńczych lat dyskusji na forach i myślenia, że ma się jakąś podporę choćby wirtualną. Jednak przedostatniego zdania tej wypowiedzi nie zrozumieją ludzie, którzy właśnie w ten sposób się zachowują, Peace YO!
-
miodzio1988
Czemu chińczyk.
Uwierz mi, że admin traktuje tak samo wszystkie osoby. Mam 18 k postów i reakcja byłaby taka sama ( jak nie lepsza )Nie rozumiem dlaczego, łatwo być niemiłym wobec osoby, która ma niewiele ponad 100 postów i zauważa pomniejsze wady tego serwisu.
Ale do rzeczy:
Ale co to za wada jest? Ja tej Chinki nie widziałem od dwóch lat chyba...i zauważa pomniejsze wady tego serwisu
Adblock czasami się przydaje
Z innego tematu o tym samym. Sprawę macie załatwioną.
-
Lecznik
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Czemu chińczyk.
Dałbym ci "pomógł", startuj na admina jesteś zajebisty! A wada owszem jest, bo najlepiej pasować każdemu. Tak się niestety nie da, a ten serwis już ocierał się o utopię! Kurna, po co on o tym pisał, przecież to forum było istnym cudem w dziedzinie filozofii i byłby to skok milowy! Zawsze coś musi się za przeproszeniem spieprzyć... Utopia - po raz pierwszy uzyskana w internecie dzięki matematyce. To byłoby coś! Te, adminie od siedmiu boleści szanowany wielce w swej dziedzinie nikczemnej usuwaj ten temat, powrócimy do pierwotnego stanu i nadal będziemy żyli i mogli obserwować ten idealny świat jakim jest forum MATEMATYKA.PL! MIODZIO NA KRÓLA UTOPII!