Zaliczenie Semestru w 3kl. Matematyka

Dla poszukujących jak najlepszego liceum.
zorekk
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: zorekk »

Witam,jestem tutaj nowy na forum i nie za bardzo umiem posługiwać sie wyszukiwarką i nie potrafie trafić na odpowiednie tematy działy.

Jestem w 3 klasie technikum.
Zaczne od tego że nie poszło mi z matematyki na semestr i potrzebuje pomocy niestety nie moge sie stawić na korepetycje bo nie zbyt w tej chwili mam pieniądze na to.
Na semestr mam zagrożenie i musze materiał zaliczyć po feriach więc mam czas przez ferie aby nauczyć sie tego. I chcem sie sam tego nauczyć mam ksiażke ale w książce niezbyt jest to objaśnione bardziej zadania są.więc wszystkiego musze szukać w internecie.Ta strona wydaje mi sie dobra bo dużo tu informacji jest i objaśnień,może to być pomocne w zrozumieniu materiału.
Więc mam taką prośbę do każdego użytkownika tego forum,aby kto jest w stanie , pomógł by mi w znalezieniu odpowiednich tematów,dołączam liste materiału jaki musze sie nauczyć z podpunktami jakie będą wymagane.ktoś kto jest w stanie niech w postach napisze odnośniki do działów które są na forum i które by były pomocne w nauce i zebym lepiej to zrozumial,jeśli naruszam jakiś paragraf z regulaminu to z góry przepraszam bo jeszcze nie zdąrzyłem całego przeczytać :> ale bardzo zalezy mi zeby zdać i chcem jak najszybciej zacząc sie uczyć a wygląda na to że na tej stronie jest wszystko co mi potrzeba tylko nie potrafie tego dostrzec, i nie potrafie tego wyszukać. próbowałem bo nazwach jak mam w zagadnieniach ale nie wyszukiwało mi wy sie pewnie bardziej znacie i ogarniacie co gdzie jest w jakim dziale leży prosze o odpowiedzi w postach i żeby to wyglądało mniej wiecej tak(schludnie zeby było)
1."Punkt z zagadnienia"
<html>Odnośnik do niego
2."nastepny punkt"
<html> odnośnik do niego
Poniżej zamieszczam Screen z kartki z zagadnień:

[*]
ponieważ w uwagach pisze ze nie można screenów zamieszczać to umieściłem odnośnik URL do niego chyba tak można? jeśli nie niech ktoś mnie poprawi i powie jak mam zrobić żeby było zgodne
miodzio1988

Post autor: miodzio1988 »

forum101.htm

btw wszystko znajdziesz wpisujące te hasła w google...plus, nasze forum i jestes w domu
zorekk
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: zorekk »

a gdzie "prosta"?? Inne to wiem ale tej prostej nie moge znaleść.Pokieruj mnie gdzie te proste znajde , kierunkowe i ogolne . i nie samą definicje tylko zastosowanie też. w google znalazlem tylko definicje i wzor
miodzio1988

Post autor: miodzio1988 »

funkcje liniowe dział
ODPOWIEDZ