"Mały sztresik" to hasełko pewnej nauczycielki. Jak ktoś nie dostał się na AGH, to na pewno ma jakiś plan awaryjny w postaci innej uczelni. A z tym AE nie jest tak prosto - nikt tam nie odbiera albo jest zajęte .Yrch pisze:I tak musisz jechac na AE do Krakowa to rusz sie przy okazji na AGH "Maly stresik"... ciekawe jak ty bys sie czul w takiej sytuacji:P Co do AE-po prostu tam zadzwon.
[rekrutacja 2006] Nasze Przyszłe (!)Kierunki :)
-
corner
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
-
Yrch
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Niekiedy ta rezerwa jest niezadowalajaca (wiem cos o tym:P) No ale rozumiem, ze nie kazdy moze byc codziennie w Krakowie.corner pisze:I tak musisz jechac na AE do Krakowa to rusz sie przy okazji na AGH "Maly stresik"... ciekawe jak ty bys sie czul w takiej sytuacji:P Co do AE-po prostu tam zadzwon.
A wyslales maila?corner pisze:"Mały sztresik" to hasełko pewnej nauczycielki. Jak ktoś nie dostał się na AGH, to na pewno ma jakiś plan awaryjny w postaci innej uczelni. A z tym AE nie jest tak prosto - nikt tam nie odbiera albo jest zajęte .
-
corner
- Użytkownik

Oczywiście. Ale boję się, że odpowiedź może nadejść za późno. Czekam na nią już drugi dzień... Najwyżej złożę jakieś odwołanie, podanie na drugą rekrutację... A w najgorszym przypadku pójdę na AGH albo AE w Katowicach...Yrch pisze:A wyslales maila?
witam,
wie ktoś może jak na Politechnice Krakowskiej na Wydziale Fizyki Technicznej i Modelowania Komputerowego wyglądały progi punktowe na Informatykę i jak wygląda lista rezerwowa ??
Z góry dzięki za odpowiedzi, niestety ale osobiście nie mogę na razie sprawdzić bo mam trchę daleko do krakowa
wie ktoś może jak na Politechnice Krakowskiej na Wydziale Fizyki Technicznej i Modelowania Komputerowego wyglądały progi punktowe na Informatykę i jak wygląda lista rezerwowa ??
Z góry dzięki za odpowiedzi, niestety ale osobiście nie mogę na razie sprawdzić bo mam trchę daleko do krakowa
- Tomasz Rużycki
- Użytkownik

- Podziękował: 4 razy
Dostałem sie jeszcze na UJ i teraz zastanawiam czy dobrze wybrałem.. :/
-
Yrch
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Zawsze mozesz wyciagnac papiery z innej uczelni (ztcw w Polsce mozna w kazdej chwili przestac studiowac) pytanie tylko czy warto. Nie wazne gdzie studiujesz - wazne czy sie przykladasz do tego
Btw wie ktos kiedy beda te cholerne wyniki na infe na UJ? Ja tu widze pewna ironie, ze II moze byc ostatnim, ktory oglosi wyniki
Btw wie ktos kiedy beda te cholerne wyniki na infe na UJ? Ja tu widze pewna ironie, ze II moze byc ostatnim, ktory oglosi wyniki
-
Trysia
- Użytkownik

Dzisiaj AE wysyła zawiadomienia o dostaniu się...
Ja mam problem dostałam się na matme na UJ i na zarzadzanie i marketing na AE i nie wiem co wybrać ;/
Ja mam problem dostałam się na matme na UJ i na zarzadzanie i marketing na AE i nie wiem co wybrać ;/
-
bartezzo
- Użytkownik

dzisiaj rano juz byly w instytucie, o 10 jeszcze nie wywieszone (choc teraz juz pewnie tak) ale w sekretariacie Pani udziela dokladnych informacji, na ERK nie mam jeszcze nic napisane,ale:Yrch pisze:
prog 85 %, ja z 96,(6)% jestem 23
na liscie, kolezanka z 92 % na 80 miejscu