AiR na PG czy PP?

Przygotowanie do egzaminu dojrzałości. Zestawy zadań. Wyniki i przebieg rekrutacji na studia.
Bill Gates
Użytkownik
Użytkownik

AiR na PG czy PP?

Post autor: Bill Gates »

Dostałem się na Automatykę i Robotykę w Poznaniu na wydziale Elektrycznym a w Gdańsku na wydział Elektrotechniki i Automatyki ale na wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki jestem 144 a miejsc jest 122 więc myślę, że w drugim naborze sie dostanę. I mam taki dylemat, które miasto wybrać. Która uczelnia kształci lepiej w tym kierunku. Składałem też na geodezję na PW i PG ale nigdzie się nie dostałem. Na PG jestem 151 a jest 70 miejsc więc raczej nie ma co marzyć. Z góry dzięki za odpowiedzi.
westie_89
Użytkownik
Użytkownik

AiR na PG czy PP?

Post autor: westie_89 »

Jako studentka Politechniki Gdańskiej, przyszła szwagierka jednego ze studentów Automatyki i Robotyki na AiR mogę Ci serdecznie polecić PG. Co to ETI na PG tez słyszałam bardzo dobre opinie. Tylko tu pytanie czy chcesz się uczyć Bo na ETI lekko nie jest ale jaki szacunek później
Tony_Montana
Użytkownik
Użytkownik

AiR na PG czy PP?

Post autor: Tony_Montana »

Witam podłączę się do tematu bo mam pytanie zbliżone najlepiej do kogoś kto właśnie studiuje na pg, a więc czym różni się AiR na eti i eia?
ODPOWIEDZ