Kangur 2010r.
-
Filip128
- Użytkownik

Kangur 2010r.
Dzwonić do koordynatora w swoim rejonie i pytać.
Mnie zawsze normalnie przychodzi do szkoły. Wynik + jaka wycieczka + karta uczestnika do wypełnienia i wysłania.
Do listy nagród: rejon sandomierski, J2, 131 pkt., Białowieża-Wilno końcem lipca.
Mnie zawsze normalnie przychodzi do szkoły. Wynik + jaka wycieczka + karta uczestnika do wypełnienia i wysłania.
Do listy nagród: rejon sandomierski, J2, 131 pkt., Białowieża-Wilno końcem lipca.
Kangur 2010r.
Podobno by pojechać na zagraniczną lub kilkudniową (w warszawie) to trzeba mieć max. pkt. A ja mogę tylko na jednodniową we wrześniu do Kazimierza pojechać
Kangur 2010r.
CO ROKU W WARSZAWIE JEST TO SAMO. Najgorsze nagrody każdej kategorii - laureaci otrzymuja to samo co w innych województwach osoby uzyskujace wyróżnienia lub co najwyżek kategorie bdb. Wyniki juz ogłoszone wszędzie- informacje na stronach internetowych a w Warszawie tylko poczta pantoflowa lub telefon do organizatora. Trzeba założyc, ze staruje sie w konkursie w Warszawie bez żadnej nadziei na jakąkolwiek nagrodę. Komitet Ogólnopolski ma to gdzieś i nie zamierza sie wtrącać, więc zabawa trwa. Na stronie internetowej organizatora Warszawy nadal ogólne informacje ale tylko dotyczace roku 2009, bez informacji jak podzielono nagrody. Wtym roku w ogóle żadnej informacji - łatwiej wtedy wiele rzeczy ukryć i chyba o to chodzi
Kangur 2010r.
Ja musiałam zrezygnować z jednodniowej do Kazimierza, ponieważ w tym samym terminie miałam jednodniową wycieczkę z klasą do ( i tu was zaskoczę ;D ) Kazimierza.
Trochę głupio że się tak zgrały, ale trudno
Trochę głupio że się tak zgrały, ale trudno
- Swistak
- Użytkownik

- Podziękował: 99 razy
Kangur 2010r.
Skoro byłaś w Zakopanem, to się nie dziwię .Aska1230 pisze:Jak Wam się podobały wyjazdy? U mnie było nieziemsko, mam nadzieję, że u Was też
Zakopane rządzi, byłem tam już 3 raz i nadal jest bardzo fajnie .
Kangur 2010r.
A ja mam pytanie. Co dostały osoby z wyróżnieniem/ wynikiem bdb? Ja otrzymałam książkę "koło matematyczne w gimnazjum" Zbigniew Bobiński Piotr Nodzyński i Mirosław Uscki. No bo czytałam, że za wyróżnienie ludzie dostają długopisy itp. a tu niespodzianka i taka fajna książka
- wujomaro
- Użytkownik

- Podziękował: 11 razy
Kangur 2010r.
Ja dostałem długopis za wyróżnienie... To nie było nic fajnego. Ale sprzedałem go za 10zł.
Ale ty dostałaś książkę za bdb czy za wyróżnienie?
Ale ty dostałaś książkę za bdb czy za wyróżnienie?
Kangur 2010r.
Wiecie coś o jakiejś gali kangura w Wawie dla laureatów z rozdaniem nagród rzeczowych jak ktoś nie mógł pojechać. Podobno miała być we wrześniu ...
Kangur 2010r.
Za wyróżnienie Ale fajna jest a w księgarniach internetowych warta 60zł więc jest różnica między długopisem za 10 a grubą księgą
Kangur 2010r.
Wiem, że to nie ten rok, ale chciałabym się zapytać - jestem w 1 gimn i to mój pierwszy kangur będzie - Ile czasu ma się na napisanie?