Kangur 2010r.
- Myrthan
- Użytkownik

Kangur 2010r.
Najgorzej to ma małopolska, dopiero 25 maja wyniki : ) Przynajmniej tak piszą na stronie.
Kangur 2010r.
Wie ktoś może kiedy będą wyniki z okręgu łowickiego?
Btw. jestem S2 i wg odpowiedzi powinienem mieć 145pkt - liczyłem na wycieczkę ;p a dowiedziałem się, że dostanę jakąś nagrodę rzeczową or sth. Mam nadzieję, że nie walnąłem się przy zaznaczaniu ; )
Btw. jestem S2 i wg odpowiedzi powinienem mieć 145pkt - liczyłem na wycieczkę ;p a dowiedziałem się, że dostanę jakąś nagrodę rzeczową or sth. Mam nadzieję, że nie walnąłem się przy zaznaczaniu ; )
-
krystian8207
- Użytkownik

- Podziękował: 27 razy
Kangur 2010r.
Hehe jest wyróżnienie (107) ;] Szczerze to sie nie ciesze za bardzo ale zawsze to cos. Po tescie wogole myslalem ze nic nie bedzie. Dobre i to xD
- Myrthan
- Użytkownik

Kangur 2010r.
No ja też się "pochwalę", mam wyróżnienie, ale ja tam mierze na OM, kangur to kompletnie luzacko podszedłem do tematu, ale fajnie że są takie incjatywy... : ) Trzeba propagowac matme w polsce, zwłaszcza że kangur to taki konkurs dla każdego, nie trzeba specjalnej wiedzy... Po prostu logiczne myślenie.
Pozdrawiamw szystkich wyróżnionych którym brakło tych 3, 2 czy 1 punkta do bardzo dobrego wyniku
^^
Pozdrawiamw szystkich wyróżnionych którym brakło tych 3, 2 czy 1 punkta do bardzo dobrego wyniku
^^
Kangur 2010r.
Ja mam w K2 137,5 i wycieczkę (3 dni do Wiednia). Wie ktos od ilu pkt jest jakiś dłuższy obóz?
- Kostero
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Kangur 2010r.
Jest chyba 1 nagroda na 10 uczestników. Coś tak czytałem. Jak ktoś się wybiera do Francji z Kangura to pisać ^^
Kangur 2010r.
Ale są chyba jakieś obozy ogólnopolskie dłuższe z kwalifikacją odgórną (tak jak czechy). No bo ja mam 1 miejsce w okręgu i 3dniówke . Ci z 2gim: napiszcie ile pkt i gdzie jedziecie to porównamy
Ostatnio zmieniony 13 maja 2010, o 18:38 przez Glapul, łącznie zmieniany 1 raz.
- Borgi
- Użytkownik

Kangur 2010r.
Glapul to 1 miejsce to masz w okręgu a nie województwie Ja mam 130 pkt (2 gim) i też się fartem na Czechy załapałem. A skąd wiesz, że 3dniówka? I wogóle kiedy ma być ta wycieczka?
Kangur 2010r.
Ja jestem w pierwszej gimnazjum, 140pkt i pierwsze w województwie. Miałam wybór: Czechy, Litwa lub Zakopane I i II. Terminy mi nie grały więc wybrałam Zakopiec II. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze w moim wieku tam jedzie??