Interaktywna gra
-
agaunia
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Interaktywna gra
Kurcze no ja wiem o jaką książkę chodzi... "Sto lat samotności" Gabriel Garcia Marquez. Ale kombinuję jak mogę no i cały czas mam złe hasło. No i nie wiem. Jak możesz to prosze powiedz mi co robię źle.
-
agaunia
- Użytkownik

Interaktywna gra
No dobra. Pokombinuję jeszcze. dzięki za pomoc
[ Dodano: Sro Kwi 19, 2006 3:49 pm ]
Ni no bez sensu. Wykorzystałam już chyba wszystkie kombinacje... Jesli możesz to napisz mi ile słów jest w rozwiązaniu
[ Dodano: Sro Kwi 19, 2006 3:58 pm ]
Oki już mam
[ Dodano: Sro Kwi 19, 2006 4:23 pm ]
No dobra, ale chyba jestem na to za głupia... Studiuję matmę, a utknęłam na 4 haśle i kompletna pustka.
[ Dodano: Sro Kwi 19, 2006 7:54 pm ]
Może jakaś mała podpowiedz do 4 hasła? Wydaje mi się, że to będzie powiązane z murska sobota. Plisss
[ Dodano: Sro Kwi 19, 2006 3:49 pm ]
Ni no bez sensu. Wykorzystałam już chyba wszystkie kombinacje... Jesli możesz to napisz mi ile słów jest w rozwiązaniu
[ Dodano: Sro Kwi 19, 2006 3:58 pm ]
Oki już mam
[ Dodano: Sro Kwi 19, 2006 4:23 pm ]
No dobra, ale chyba jestem na to za głupia... Studiuję matmę, a utknęłam na 4 haśle i kompletna pustka.
[ Dodano: Sro Kwi 19, 2006 7:54 pm ]
Może jakaś mała podpowiedz do 4 hasła? Wydaje mi się, że to będzie powiązane z murska sobota. Plisss
- !_ols
- Użytkownik

Interaktywna gra
mam wrazenie że umiejętnosci matematyczne nijak się mają do umiejetnosci rozwiązanie gry. tu jest potrzebna zdolnośc logicznego mylsenia i kojarzenia faktów a nie matematyczna wiedza.agaunia pisze:Studiuję matmę, a utknęłam na 4 haśle i kompletna pustka.
Czwarty poziom to zdaje sie obrazek rycerzy? Zasatanów sie kim są Ci rycerze (trudne słowo...) i czym jest numer, potem wklep co trzeba w google i masz hasło (jeszcze trudniejsze słowo...) Powodzenia.agaunia pisze:Może jakaś mała podpowiedz do 4 hasła?
-
agaunia
- Użytkownik

Interaktywna gra
Na matematyce, też jest potrzebna zdolność logicznego myślenia i kojarzenia faktów. O to mi chodziło. A czwarty poziom to rysunek jakoś kolarza i napis: sobota, 17 lipca 2005. Jestem wdzieczna za podpowiedz.
- jakkubek
- Użytkownik

- Podziękował: 18 razy
Interaktywna gra
Nie wim czy to możliwe, ale po przejściu 1 levelu, dostałem się na 23. Tam jest taki rysunek jakiejś bazylijki. to chyba jakiś bład?
Już wiem, nie przeszedłem 1 tylko zgadnąłem 22
Poszukaj informacji o tour de france i kto prowadził tego dnia albo gdzie to było i wpisz nazwy wszstkich miejscowości:)
Już wiem, nie przeszedłem 1 tylko zgadnąłem 22
Poszukaj informacji o tour de france i kto prowadził tego dnia albo gdzie to było i wpisz nazwy wszstkich miejscowości:)
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2006, o 14:15 przez jakkubek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Tristan
- Użytkownik

- Podziękował: 27 razy
Interaktywna gra
W tej grze jest tak, że jeżeli za hasło wpiszesz nie to z następnego levelu, ale z jakiegoś jeszcze dalszego, to jesteś w tym levelu, do jakiego hasło pasuje
Interaktywna gra
Jak się wam podoba to polecam, moim zdaniem lepszą, gre tego typu:
Kod: Zaznacz cały
http://deathball.net/notpron/-
iwonkaa16
- Użytkownik

- Podziękował: 4 razy
Interaktywna gra
Super... ja jestem taka tempa czy ta gra kurcze ... zastanawialam sie chyba z 20 min nad pierwszym haslem a co dopiero drugie ;/ moze mi pomożecie troche ;p;p
- Undre
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
Interaktywna gra
Ja kilka lat temu męczyłem się z tą :fractal pisze:Jak się wam podoba to polecam, moim zdaniem lepszą, gre tego typu:
Kod: Zaznacz cały
http://deathball.net/notpron/