LXI OM - II etap
LXI OM - II etap
No tak, ja też jestem kozakiem który mówił, że 4 zadania ma, los mnie troche skarcił, znalazłem w swoich rozwiązaniach parę błędów, ale skonczyło się na 660600, niech będę 22., wcześniej pisałem ale chyba zostałem pominięty
-
MateuszL
- Użytkownik

LXI OM - II etap
220600, co uważam za ogromny sukces, jako że to mój pierwszy udział w czymkolwiek zaczynającym się literami om. Choć liczyłem na troszkę więcej, to i tak oczekiwana przeze mnie liczba nie dała by finału, więc życzę powodzenia i do zobaczenia za rok ;]
- Swistak
- Użytkownik

- Podziękował: 99 razy
LXI OM - II etap
Meh, zapomniałem o 2 osobach napisać xp. Przez przypadek zgubiłem allure xp.
Aktualnie:
Swistak, XMaS11, limes123, lukasz_650, frej, jerzozwierz, kaszubki, Damianito, barendt, Łodzianin, Rzeszut, timon92, wally, binaj, gb1331, *Kasia, kubek1, Leszczu21, Zygmunt Freud, allure, LostLukas, ordyh.
Łącznie 22. Już dalej chyba nie ma sensu, abym ciągle, co kilka godzin pisał nowego posta z zaktualizowaną listą xD.
ordyh: Napisałeś, że są wyniki, a o tym, że przeszedłeś, to nie xp.
Aktualnie:
Swistak, XMaS11, limes123, lukasz_650, frej, jerzozwierz, kaszubki, Damianito, barendt, Łodzianin, Rzeszut, timon92, wally, binaj, gb1331, *Kasia, kubek1, Leszczu21, Zygmunt Freud, allure, LostLukas, ordyh.
Łącznie 22. Już dalej chyba nie ma sensu, abym ciągle, co kilka godzin pisał nowego posta z zaktualizowaną listą xD.
ordyh: Napisałeś, że są wyniki, a o tym, że przeszedłeś, to nie xp.
LXI OM - II etap
Dołączam się do prośby pawelsa.
Swistak, na górze tej strony pisałem, w tym samym poście co o formularzu odwołań, no nieważne już
Swistak, na górze tej strony pisałem, w tym samym poście co o formularzu odwołań, no nieważne już
-
allure
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
LXI OM - II etap
Do tych początkowych równości doszedłem w jakiś latwy sposób.
Oczywiście jest luka w ostatniej linijce.
Ale dwa punkty za zadanie dostałem.
-
pawels
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
LXI OM - II etap
Pff też pokazałem (1), (2), (3). Potem udowodniłem, że jeżeli jedynym argumentem dla którego przyjmuje wartość 0 jest 0, to jest to \(\displaystyle{ f(x)=-x}\), a jeżeli nie to jest stale równa 0 na pewnym przedziale. Zabrakło tylko wstawienia tego końca przedziału do założenia aby otrzymać okresowość i stwierdzić, że wówczas jest stale równa 0.
Dostałem za to 0...
Dostałem za to 0...
-
kubek1
- Użytkownik

- Podziękował: 15 razy
LXI OM - II etap
Mialem 560620. w 1 zgubilem te rozwiazania z -1, ale to byl u mnie blad obliczeniowy. w 5 napisalem, ze f ma miejsce zerowe, ale potem bylo u mnie dobrze
-
Piotrusg
- Użytkownik

- Podziękował: 4 razy
LXI OM - II etap
Ja mam 600550 i napisze to odwołanie bo moze jednak od 5 pc do 6 nie jest tak daleko poza tym dosyc duzo rozkmniliem w 3 na forum jedna osoba robiła podobnie wiec moze jakims cudem 2pc wpadna a jak jest z tymi wyroznieniami OM bo moze nam dadza za 16+pc ?
-
Zygmunt Freud
- Użytkownik

LXI OM - II etap
Że tak jeszcze się spytam, czy mógłby ktoś sprecyzować jak wygląda sprawa lokalizacji tegorocznego finału?
- jerzozwierz
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
- Swistak
- Użytkownik

- Podziękował: 99 razy
LXI OM - II etap
O kurczę, dobrze, że się dzisiaj z jerzozwierzem o 10 zł nie założyłem, bo myślałem, że blefuje i że finał nie będzie w SW xD.
Btw "jest napisane".
Btw "jest napisane".