[trolling] Matematyka........
- Ziom Ziomisław
- Użytkownik

Dobra temat był zabawny przyznaję też sie uśmiałem, ale kończmy już LecHu. I tak na marginesie bez osobistych przytyków. Co innego jest śmiać się/napominać ogół, a co innego konkretną osobe tym bardziej, że jedyna śmieszną i żałosną osobą był tu matematy_mały . Skończmy to i tyle. A propos chyba najlepiej byłoby poprostu zamknąć temat...LecHu pisze:A Smerfetka chyba dalej nie zczaila rotfl
- Arek
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
Zły link? Zdawało mi się, że mi wchodził... Nieważne. Ostrzegałem już kilkakrotnie przed robieniem sobie po kolei pośmiewiska.
I tym razem nie mam komu dawać warna, bo każdy komu tu "wbijano" sam sobie zasłużył na sporą część komentarzy, które o sobie usłyszał... i sam sobie winien jest! Dobra to nauka - nie dawajcie się prowokować marnie i to Was marnie nie ocenią.
Temat zdecydowanie za długo się ciągnie. Głupio mi zamykać kolejną dyskusję... ale z drugiej strony mam nadzieję, że jeżeli zechcecie wrócić do dyskutowania o czymś CIEKAWYM, napiszecie nowy temat
I tym razem nie mam komu dawać warna, bo każdy komu tu "wbijano" sam sobie zasłużył na sporą część komentarzy, które o sobie usłyszał... i sam sobie winien jest! Dobra to nauka - nie dawajcie się prowokować marnie i to Was marnie nie ocenią.
Temat zdecydowanie za długo się ciągnie. Głupio mi zamykać kolejną dyskusję... ale z drugiej strony mam nadzieję, że jeżeli zechcecie wrócić do dyskutowania o czymś CIEKAWYM, napiszecie nowy temat
-
liu
- Użytkownik

Przepraszam, co to znaczy, że "post idzie do modernizacji"?smerfetka18 pisze:Ten post twój powinien pójść do modernizacji , no ale to juuz nie moja sprawa...