[Kangur] Edycja 2006

Kangur, Alfik, Mistrzostwa w Grach Logicznych, Sejmik, Konkurs PW... Słowem - konkursy ogólnopolskie, ale nie OM.
Awatar użytkownika
Illidan
Użytkownik
Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: Illidan »

To jest w regulaminie chyba 100 (od 140 jest laureat)
laureat to nie znaczy że sie ma wycieczke bo zazwyczaj od mniej punktów są przyznawane, tylko tytuł na dyplomie.
Okrąg Śląski i Opolski ma już oficialne (ale nie zwerfikowane) wyniki kangura na stronie
Nie jest źle
Awatar użytkownika
DEXiu
Użytkownik
Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: DEXiu »

Ech. 5. miejsce w swojej kategorii to całkiem nieźle, ale chyba ominie mnie wycieczka (może i na szczęście bo szkoda tracić czas w wakacje na jakieś wyjazdy - do OMa trza się szykować )
Masterkangurek
Użytkownik
Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: Masterkangurek »

Ej , jestem nowy wiec ' DAWAJCIE ' mi te odpowiedzi bo juz nie wiem czy mam sie cieszyc z kangura czy nie bo jak mi matka sprawdzała to 142 punkty wiec je ' dawajta i to fatko ' bo mi sie łapy trzenso i wogule koszmary snio

PS NIE MAM TEGO PROGRAMU JAKIEGO ZAWSZE CHCO ( chyba acrobate raider czy cos takiego i nie chce tego sciongac ) I MATA MI DOC NORMALNIE NP.
1.A
2.C
3.E
ani tym pokieranym programem
Z GÓRY DZIĘKUJE !!!!!!

[ Dodano: Sro Kwi 26, 2006 11:29 am ]
marcin123987 pisze:odpowiedzi do beniamina to:
1d 11d 21e
2e 12d 22b
3d 13e 23d
4b 14a 24c
5e 15b 25e
6a 16a 26d
7d 17b 27a
8a 18c 28b
9c 19b 29a
10d 20b 30c
w tym miejscu znajdował się link do pewnej strony, ale ze względu na niezgodność z regulaminem pozwoliłem sobie go usunąć - DEXiu
29.D. na pewniaka !!! ja nie świruje mówie wam !!!
Elvis

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: Elvis »

Skoro jesteś "nowy", to mógłbyś ulitować się nad takimi jak ja i trochę czytelniej zredagować swojego posta. Do jakiej kategorii chcesz odpowiedzi?
dokicz09
Użytkownik
Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: dokicz09 »

Siema1 tak sobie czytam i czytam te posty i popadam w depresje ;D :) dostalem z kangura 84,75 pkt z poczatku mowie nie jest najgorzej ale moglo byc lepiej:) ale po przeczytaniu tego forum widze ze to nienajlepszy wynik xD jestem w kategori junior (3 klasa gim) dostalem wyroznienie ...jestem ciekaw czy bedzie jakas nagroda typu gumka i ołówek czy bedzie tylko dyplom czy cos innego?? :) jak cos wiecie to odpiszcie:) Pozdroo
guzik15
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 13 razy

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: guzik15 »

No to jak na twoją kategorię to i tak źle nie jest, u mnie w szkole kolega miał ponad 108 punktów i zajął 8 miejsce w województwie własnie w juniorze... ja jestem w 2 gim i zająłem 4 miejsce w województwie a od 3 miejsca była wycieczka.....
Roman567
Użytkownik
Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: Roman567 »

Jestem rozczarowany swoim wynikiem. Już po konkursie wiedziałem, ze nie poszło mi tak, jakbym tego oczekiwał. Dostałem 103,5 pkt (liczyłem na 115), ale biorąc pod uwagę że jestem w 1 klasie liceum(junior) to nie jest sukces. Ciekawe które miejsce miałem w województwie. Co ciekawe, nie pracowałem sam, ale podzieliłem się pracą z koleżanką o podobnym(albo niewiele niższym) poziomie umiejętnosci (każde z nas zrobiło połowę zadań). Zaskakujące, ze 2 lata temu, pracując sam, miałem kilka punktów wiecej. Nie wiem czy to wynika ze zmiany poziomu trudności (im dalsza kategoria tym trudniej) czy ze złego założenia , myśląc zdobyć więcej pkt pracując wolniej ( mimo tego każde z nas popełniło kilka błędów). Wracająć do samych punktów, oczekiwałem 115...a tu nagle 10% mniej. Może to kara za zbyt wysoki stopien podobieństwa wyników? Co o tym myślicie?
guzik15
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 13 razy

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: guzik15 »

mhm... moze składac sie wiele czynników, zauważ że co jest w progamie w gimnazjum z matmy a co w liceum. W liceum jest duzo wiecej nowych rzeczy i trudniejsze rzeczy daja....
kangurka
Użytkownik
Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: kangurka »

witam wszystkich.mam takie pytanko.nie wiecie moze gdzie moge znalezc pelne wyniki z tegorocznego Kangura?>cchodzi mi glownieo okręg koszaliński. bede bardzo wdzieczna za pomoc.
Awatar użytkownika
DEXiu
Użytkownik
Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: DEXiu »

Droga kangurko. Otóż o ile mi wiadomo to pełnej listy raczej w internecie nie znajdziesz. Ale jeśli chcesz poznać swój rezultat, to lista uczestników z twojej szkoły powinna już dotrzeć do tejże placówki Zapytaj nauczyciela matmy. Jeśli natomiast chcesz zobaczyć wynik "kogośtam" to obawiam się, że może być ciężko.
MarcinT
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 4 razy

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: MarcinT »

Moj znajomy, uczen klasy drugiej licealnej, reprezantant na MOM w tym roku zdobyl 150 ptk
_el_doopa
Użytkownik
Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: _el_doopa »

ja tez mam 150 kefir? mozna sie bylo spodziewac
półpasiec
Gość Specjalny
Gość Specjalny
Podziękował: 1 raz

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: półpasiec »

przeciez kefir jest z gdyni, chodzi o Marcina Dublanskiego
pat_mat_6
Użytkownik
Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: pat_mat_6 »

Ja zdobyłem 110pkt w 2B ale za rok będzie lepiej
A ile wogóle można maksymalnie zdobyć pkt w kangurku (2B)??
piwcuk
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 12 razy

[Kangur] Edycja 2006

Post autor: piwcuk »

pat_mat_6 pisze:A ile wogóle można maksymalnie zdobyć pkt w kangurku (2B)??
Boże... jakim cudem zdobyles te 110 punktow?
Zablokowany