[Kangur] Edycja 2006
- Illidan
- Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006
To jest w regulaminie chyba 100 (od 140 jest laureat)
laureat to nie znaczy że sie ma wycieczke bo zazwyczaj od mniej punktów są przyznawane, tylko tytuł na dyplomie.
Okrąg Śląski i Opolski ma już oficialne (ale nie zwerfikowane) wyniki kangura na stronie
Nie jest źle
laureat to nie znaczy że sie ma wycieczke bo zazwyczaj od mniej punktów są przyznawane, tylko tytuł na dyplomie.
Okrąg Śląski i Opolski ma już oficialne (ale nie zwerfikowane) wyniki kangura na stronie
Nie jest źle
- DEXiu
- Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006
Ech. 5. miejsce w swojej kategorii to całkiem nieźle, ale chyba ominie mnie wycieczka (może i na szczęście bo szkoda tracić czas w wakacje na jakieś wyjazdy - do OMa trza się szykować )
-
Masterkangurek
- Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006
Ej , jestem nowy wiec ' DAWAJCIE ' mi te odpowiedzi bo juz nie wiem czy mam sie cieszyc z kangura czy nie bo jak mi matka sprawdzała to 142 punkty wiec je ' dawajta i to fatko ' bo mi sie łapy trzenso i wogule koszmary snio
PS NIE MAM TEGO PROGRAMU JAKIEGO ZAWSZE CHCO ( chyba acrobate raider czy cos takiego i nie chce tego sciongac ) I MATA MI DOC NORMALNIE NP.
1.A
2.C
3.E
ani tym pokieranym programem
Z GÓRY DZIĘKUJE !!!!!!
[ Dodano: Sro Kwi 26, 2006 11:29 am ]
PS NIE MAM TEGO PROGRAMU JAKIEGO ZAWSZE CHCO ( chyba acrobate raider czy cos takiego i nie chce tego sciongac ) I MATA MI DOC NORMALNIE NP.
1.A
2.C
3.E
ani tym pokieranym programem
Z GÓRY DZIĘKUJE !!!!!!
[ Dodano: Sro Kwi 26, 2006 11:29 am ]
29.D. na pewniaka !!! ja nie świruje mówie wam !!!marcin123987 pisze:odpowiedzi do beniamina to:
1d 11d 21e
2e 12d 22b
3d 13e 23d
4b 14a 24c
5e 15b 25e
6a 16a 26d
7d 17b 27a
8a 18c 28b
9c 19b 29a
10d 20b 30c
w tym miejscu znajdował się link do pewnej strony, ale ze względu na niezgodność z regulaminem pozwoliłem sobie go usunąć - DEXiu
-
Elvis
[Kangur] Edycja 2006
Skoro jesteś "nowy", to mógłbyś ulitować się nad takimi jak ja i trochę czytelniej zredagować swojego posta. Do jakiej kategorii chcesz odpowiedzi?
-
dokicz09
- Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006
Siema1 tak sobie czytam i czytam te posty i popadam w depresje ;D
dostalem z kangura 84,75 pkt z poczatku mowie nie jest najgorzej ale moglo byc lepiej:) ale po przeczytaniu tego forum widze ze to nienajlepszy wynik xD jestem w kategori junior (3 klasa gim) dostalem wyroznienie ...jestem ciekaw czy bedzie jakas nagroda typu gumka i ołówek czy bedzie tylko dyplom czy cos innego??
jak cos wiecie to odpiszcie:) Pozdroo
-
guzik15
- Użytkownik

- Podziękował: 13 razy
[Kangur] Edycja 2006
No to jak na twoją kategorię to i tak źle nie jest, u mnie w szkole kolega miał ponad 108 punktów i zajął 8 miejsce w województwie własnie w juniorze... ja jestem w 2 gim i zająłem 4 miejsce w województwie a od 3 miejsca była wycieczka.....
-
Roman567
- Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006
Jestem rozczarowany swoim wynikiem. Już po konkursie wiedziałem, ze nie poszło mi tak, jakbym tego oczekiwał. Dostałem 103,5 pkt (liczyłem na 115), ale biorąc pod uwagę że jestem w 1 klasie liceum(junior) to nie jest sukces. Ciekawe które miejsce miałem w województwie. Co ciekawe, nie pracowałem sam, ale podzieliłem się pracą z koleżanką o podobnym(albo niewiele niższym) poziomie umiejętnosci (każde z nas zrobiło połowę zadań). Zaskakujące, ze 2 lata temu, pracując sam, miałem kilka punktów wiecej. Nie wiem czy to wynika ze zmiany poziomu trudności (im dalsza kategoria tym trudniej) czy ze złego założenia , myśląc zdobyć więcej pkt pracując wolniej ( mimo tego każde z nas popełniło kilka błędów). Wracająć do samych punktów, oczekiwałem 115...a tu nagle 10% mniej. Może to kara za zbyt wysoki stopien podobieństwa wyników? Co o tym myślicie?
-
guzik15
- Użytkownik

- Podziękował: 13 razy
[Kangur] Edycja 2006
mhm... moze składac sie wiele czynników, zauważ że co jest w progamie w gimnazjum z matmy a co w liceum. W liceum jest duzo wiecej nowych rzeczy i trudniejsze rzeczy daja....
-
kangurka
- Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006
witam wszystkich.mam takie pytanko.nie wiecie moze gdzie moge znalezc pelne wyniki z tegorocznego Kangura?>cchodzi mi glownieo okręg koszaliński. bede bardzo wdzieczna za pomoc.
- DEXiu
- Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006
Droga kangurko. Otóż o ile mi wiadomo to pełnej listy raczej w internecie nie znajdziesz. Ale jeśli chcesz poznać swój rezultat, to lista uczestników z twojej szkoły powinna już dotrzeć do tejże placówki Zapytaj nauczyciela matmy. Jeśli natomiast chcesz zobaczyć wynik "kogośtam" to obawiam się, że może być ciężko.
-
pat_mat_6
- Użytkownik

[Kangur] Edycja 2006
Ja zdobyłem 110pkt w 2B ale za rok będzie lepiej
A ile wogóle można maksymalnie zdobyć pkt w kangurku (2B)??
A ile wogóle można maksymalnie zdobyć pkt w kangurku (2B)??