[trolling] Początki zainteresowania matematyką....

Dyskusje o matematykach, matematyce... W szkole, na uczelni, w karierze... Czego potrzeba - talentu, umiejętności, szczęścia? Zapraszamy do dyskusji :)
Awatar użytkownika
Ziom Ziomisław
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: Ziom Ziomisław »

Ależ LecHu jak możesz tak niedowierzać w umiejętności małego. Mam nadzieje, że jego kolejna wypowiedz zakończy wasze wątpliwości niedowiarki !
matematyk_mały pisze:Postanowiłem sam napisać książkę
Przyłączam się do prosby g. Zapewnaim cię, że większość forowiczów byłaby zachwycona możliwością zapoznania się z tym niewątpliwym zdiełem!
matematyk_mały pisze:policzę ilość płytek które nadepnę na chodniku.
I to jest pasja i poświęcnie, które cechują prawdziwie odkrywczych ludzi. Tak trzymaj mały, a daleko zajdziesz!
matematyk_mały
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: matematyk_mały »

Liczenie płytek, daleko nie zaszło tylko do księgarni..
Awatar użytkownika
Arek
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 2 razy

Post autor: Arek »

Taa ?? Poczekajcie na Arka ... jak tylko wroci z podrózy do domu to napisze stosownego posta z takim oddzwiekiem, ze szybki od monitorków nie wytrzymają ... ja sie dalej nie wypowiadam ... ja jestem cicho
ano... :>
buhahahahaha, z mila checia i niecierpliwoscia na niego poczekam poprosze tez warna
nie chcę stracić aktywnego użytkownika z forum
Kurcze, a mnie zdegradują z roli moda i dostanę warna. Wypas po prostu : D
ehhhh....

----------

Ok... Pozwólcie, że skomentuję w kilku słowach.

JEDNEJ TYLKO OSOBIE UDAŁO SIĘ DO TEJ PORY PRZEPROWADZIĆ BARDZIEJ !$%#^!$^&!@!# TEMAT NA TYM FORUM !!!!!!!

i był nią dawno dawno temu ks Robak... Może się czepiam i miło, że pamiętacie o mnie, ale chyba nie dziwicie się, że reaguje widząc ok 130 postów dotyczących nabijania się z jakiegoś spryciuli co to scałkował sobie to i owo. Do maruderów: tak, to jest możliwe, można znać całki w takim wieku i nie ma w tym nic dziwnego. Do optymistów: umiejętności zaprezentowane powyżej są elementarne... CO najwyżej. Ten temat przenosze, ZAMYKAM, nikt nie dostanie warna, bo też miałem ubaw czytając Wasze posty, ale proszę, ŻĄDAM wręcz, by w przyszłości moderatorzy takie tematy zamykali.

Temat "matematyka....." pozostaje otwarty. Na DYSKUSJĘ, nie PLOTECZKI czy... ehhh nie wiem jak to nazwać... Ok... Już jestem radosny Lubie Was, pamiętajcie, ale to był szczyt wszystkiego
Zablokowany