[LXI OM] I etap
-
Django
- Użytkownik

- Podziękował: 30 razy
[LXI OM] I etap
Ja też już upewniony, chociaż ostatnie dni były nerwowe, bo co chwila znajdowałem lukę w swoich rozwiązaniach i na wszelkie możliwe sposoby liczyłem punkty. Wystarczyło
Wiecie może, w jaki sposób można dowiedzieć się o ilości punktów? Gdzieś czytałem o wysłaniu zapytania na maila... Pamięta ktoś ten adres?
Wiecie może, w jaki sposób można dowiedzieć się o ilości punktów? Gdzieś czytałem o wysłaniu zapytania na maila... Pamięta ktoś ten adres?
-
zandarmerio
- Użytkownik

[LXI OM] I etap
Dysponuje ktoś informacjami na temat progu w toruńskim? Od siebie dodam, że miałem 26 i nie przeszedłem
- SaxoN
- Użytkownik

- Podziękował: 3 razy
[LXI OM] I etap
Jakaś totalna masakra... wiele osób, o których myślałem, że będą walczyc o finał, nie dostało się nawet do II etapu. Jestem ciekaw ogólnego poziomu zadań na II etapie... Będzie ciekawie xD
-
karolina668
- Użytkownik

- Podziękował: 7 razy
- jerzozwierz
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
-
Jamesxn
- Użytkownik

[LXI OM] I etap
Spoko, a wypełniamy te rubryki na końcu z punktacją? Miejsce pracy naszego nauczyciela od matematyki, gdy wcześniej podajemy szkołę? Troszkę bez sensu....
- jerzozwierz
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
[LXI OM] I etap
Z sensem, bo często nauczyciele szkolni mają głęboko w poważaniu olimpiadę i olimpijczyków, dlatego niektórzy kształcą się u jakiegoś innego.
A te z punktami można wypełnić, o ile dostałeś te wyniki.
A te z punktami można wypełnić, o ile dostałeś te wyniki.
-
karolina668
- Użytkownik

[LXI OM] I etap
Nauczyciele uczący w szkole to mam wpisać tego, co uczy mnie czy wsyztskich uczących matematyki?
- smigol
- Użytkownik

- Podziękował: 89 razy
[LXI OM] I etap
Ja rozumiem, że niektórzy nauczyciele matematyki mają niewiele z nią wspólnego, ale u Ciebie są aż tak nieduczeni, że potrzebują szkolić się u innych?karolina668 pisze:Nauczyciele uczący w szkole to mam wpisać tego, co uczy mnie czy wsyztskich uczących matematyki?
-
karolina668
- Użytkownik

[LXI OM] I etap
zapytałam się o to, gdyz moja nauczycielka od matematyki jest wlasnie tak niedouczona i ma glęboko gdzies zarówno ogolnie uczenie w tej szkole, jak i mnie jak i moją olimpiade, wiec wsyztsko robie sobie sama. Można w ogóle pominąc te rubryki o nauczycielach?
-
xanowron
- Użytkownik

- Podziękował: 42 razy
[LXI OM] I etap
Moja nauczycielka też nie interesuje się olimpiadą, ale przynajmniej się do tego przyznaje i kazała mi wpisywać mamę jako nauczyciela prowadzącegokarolina668 pisze:zapytałam się o to, gdyz moja nauczycielka od matematyki jest wlasnie tak niedouczona i ma glęboko gdzies zarówno ogolnie uczenie w tej szkole, jak i mnie jak i moją olimpiade, wiec wsyztsko robie sobie sama. Można w ogóle pominąc te rubryki o nauczycielach?