[trolling] Matematyka........
-
matematyk_mały
- Użytkownik

Proszę się nie kłócić, to mogło doprowadzić do zamknięcia tematu..... .
Co mnie szukacie ? Siedzę nad zadaniami. A ten, kto nie wierzy ( bo chodzę do szkoły )
to ja powiedziałem tylko przykład w dniu wolnym od nauki w szkole......
Dlaczego mam być w centrum uwagi ? Pozatym, to ja szukałem po całym internecie odpowiedzi na odkrycia z dziedziny matematyki. Ale dopiero jak się ocknęłem z osłupienia.
Pisałem referat na matematykę ( bez zgody pani ) :
Temat : Wpływ kolejnych liczb parystych i nieparzystych na działania z potęgami do
kwadratu.
Co mnie szukacie ? Siedzę nad zadaniami. A ten, kto nie wierzy ( bo chodzę do szkoły )
to ja powiedziałem tylko przykład w dniu wolnym od nauki w szkole......
Dlaczego mam być w centrum uwagi ? Pozatym, to ja szukałem po całym internecie odpowiedzi na odkrycia z dziedziny matematyki. Ale dopiero jak się ocknęłem z osłupienia.
Pisałem referat na matematykę ( bez zgody pani ) :
Temat : Wpływ kolejnych liczb parystych i nieparzystych na działania z potęgami do
kwadratu.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2006, o 12:35 przez matematyk_mały, łącznie zmieniany 1 raz.
-
matematyk_mały
- Użytkownik

- LecHu :)
- Użytkownik

- Podziękował: 16 razy
Polecz sie troche koles, radze ci. Strasznie sie popisujesz, udzielaj sie w innych postach, rozwiazuj zadania a nie pitol o swoich wyimaginowanych odkryciach i nieustajacej pracy nad matematyka 24h/dobe.
- juzef
- Użytkownik

matematyk_mały, to bardzo ciekawy temat. Napisz coś więcej, wszyscy możemy się wiele od Ciebie nauczyć.
Przepraszam za zamknięcie poprzedniego tematu. Po prostu źle mi się kliknęło myszką. Naprawiłem już tamten błąd.
Przepraszam za zamknięcie poprzedniego tematu. Po prostu źle mi się kliknęło myszką. Naprawiłem już tamten błąd.
- g
- Użytkownik

nie sluchaj lecha. do jakich ciekawych rezultatow doszedles?
aha, ale wiesz, ze pani moze sie nie spodobac, ze robisz cos bez jej zgody? trzeba bylo zapytac wczesniej.
aha, ale wiesz, ze pani moze sie nie spodobac, ze robisz cos bez jej zgody? trzeba bylo zapytac wczesniej.
- Użytkownik

Zrozumialem swoj blad, pisz mlody co tam odkryles, to na pewno fascynujace i sluchaj g, pani ma zawsze racje i trzeba jej sluchac.
- Ziom Ziomisław
- Użytkownik

Błąd jest to rzeczywiscie straszliwy i szczerze to nie wiem czy matematyk_mały przebaczy ci ot tak poprostu. Ważne jest jednak, że się w porę zreflektowałeś i naprawiłeś swą pomyłkę.juzef pisze:Przepraszam za zamknięcie poprzedniego tematu. Po prostu źle mi się kliknęło myszką.
Ależ nie opowiadaj głupot takie wspaniale rozwinięte i nad wyraz dojrzałę indywidua jak matematyk_mały nie musza słuchać nikogo- nawet "PANI".LecHu pisze:pani ma zawsze racje i trzeba jej sluchac.
Mały terzymaj się jestem z tobą nie daj się stłąmsić z chęcią dowiedziałbym się czegoś więcej o twych fascynujących odkrytciach. Sądze, że ma opinia nie jest odosobniona- na tym forum nie przebywają jedynie sami impertynenci. Funkcjonuja tu również żądni wiedzy młodzi ludzie, którzy z przyjemnościązapoznają się z twym niezwykłym talentem !
- Użytkownik

A ja zawsze myslalem ze "PANI" zawsze trzeba sluchac, tak mi mowili, ale ja nie bylem tak wspanialym, mlodym, obiecujacym naukowcem. Napisz swoje odkrycia matematyku_maly chetnie sie dowiemy czegos o twoich badaniach.hame tu nie ma nic smiesznego, tylko bardzo madra i inteligentna dysputa naukowo-dydaktyczna.
- Vixy
- Użytkownik

- Podziękował: 302 razy
oo to moze niedługo nasz geniusz dostanie Nagrode Nobla Nie lubie osób , które sie chwalą jestem juz pewna ze matematyk mały ma wiecej jak 12 lat
[ Dodano: Wto Kwi 11, 2006 9:08 pm ]
juzef dobrze ze przeprosiłeś matematyka , jak mogłeś zamknąc jego temat ? ( nie ładnie ) nie przejmuj sie na pewno wybaczy Twój mały błąd
[ Dodano: Wto Kwi 11, 2006 9:08 pm ]
juzef dobrze ze przeprosiłeś matematyka , jak mogłeś zamknąc jego temat ? ( nie ładnie ) nie przejmuj sie na pewno wybaczy Twój mały błąd
-
Rogal
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Cóż, spójrz na jego konstrukcje zdaniowe. Dałbym mu nawet mniej niż 12.
A przy okazji Tobie bym tych siedmiu nie dał, ale z nieco innego powodu.
A przy okazji Tobie bym tych siedmiu nie dał, ale z nieco innego powodu.