[OXford PLUS MATEMATYKA]
-
Neo777
[OXford PLUS MATEMATYKA]
Mam prośbę...
Czy ktoś nie ma materiałów przygtowawczych do konkusu OXford PLUS MATEMATYKA dla kl 5?
Czy ktoś nie ma materiałów przygtowawczych do konkusu OXford PLUS MATEMATYKA dla kl 5?
Ostatnio zmieniony 13 lip 2006, o 15:44 przez Neo777, łącznie zmieniany 2 razy.
- Ziom Ziomisław
- Użytkownik

[OXford PLUS MATEMATYKA]
Zgadzam sie startowałem chyba z 3 razy i muj najgorszy wynik to 96/100. Oczywiście przy zerowej pracy, że tak się wyrażę przygotowawczej. Pytania są proste wręcz banalne, a ponadto to test wyboru więc jakby nie patrzeć wszelki "przygotowania" mijają się z cele.
Ostatnio zmieniony 7 maja 2006, o 18:35 przez Ziom Ziomisław, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ziom Ziomisław
- Użytkownik

[OXford PLUS MATEMATYKA]
`vekan nie mówiłem o poziomie trudności dla konkursu 5 klas, ale ogólnie o poziomie trudności tego konkursu(i chyba pozostali też w tym kontekście pisali). Konkretnie to pisałem go w 2 i 3 klasie gim. Sam konkurs sprawdza wiedzę szkolną-tzn jest on pisany w podobnej skali trudnosci jak przecietny sprawdzian matematyki ...
-
sprawdziany44
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
[OXford PLUS MATEMATYKA]
aleten ziom ziomislaw to oszukaniec jest. bo nawet sie nie da miec 98 pkt poniewaz za kazde zadanie jest 4 punkty czyli moze miec albo 100 albo 96 lub 92 itd. Precz z oszustami!!!!!!!! ma ktos moze odp o 5 edycji 2 klasa liceum
- Ziom Ziomisław
- Użytkownik

[OXford PLUS MATEMATYKA]
Ech jakbyś pisał jakiś konkurs n lat wcześniej (n>2) to nie wiem czy byś pamiętał wszystkie szczegóły... Jesli tak gratuluję pamięcisprawdziany44 pisze:aleten ziom ziomislaw to oszukaniec jest
- Calasilyar
- Użytkownik

- Podziękował: 29 razy
[OXford PLUS MATEMATYKA]
Tylko w sumie to po co się robi takie konkursy, które upraszczając sprawdzają umiejętnośc dodawania (wg mnie konkursy powinny kosztowac jakiegoś wysiłku, przygotowań) i jeszcze zaśmiecają potem przez lata biurka uczestników jakimiś barachłowatymi zagareczkami a'la lata komuna live 60'
może wychodzi im "na plus"
: "wpisowe > zegareczek + papier kredowy + druk + polecony do szkoły" bo innego celu to ja nie widzę...

[OXford PLUS MATEMATYKA]
Nie dawno była kolejna edycja tego testu, w zadaniach było starsznie dużo błędów, np. było zadanie, by określić skalę jednokładności trójkąta ABC do A'B'C'. Problem piolegał na tym, że na rysunku były 2 trójkąty ABC narysowane
[OXford PLUS MATEMATYKA]
Nie chcę nic niemiłoga wam mówić, lecz większość z was nie potrafi tego zrobić... Nie mówię, że wszyscy.
A co do pytania, to nie umiałam znaleść nic na ten temat. Nie mówię już do tej osoby, ponieważ minieło sporo lat, lech kieruje je do innych wchodzących na też strone. Nie musicie się stresować. Nie jest on trudzy. Najczęściej są tam zadania, które omawialiście na lekcji. Możecie porobić jakieś sprawdziany kompetencji z 6 klasy.!
A co do pytania, to nie umiałam znaleść nic na ten temat. Nie mówię już do tej osoby, ponieważ minieło sporo lat, lech kieruje je do innych wchodzących na też strone. Nie musicie się stresować. Nie jest on trudzy. Najczęściej są tam zadania, które omawialiście na lekcji. Możecie porobić jakieś sprawdziany kompetencji z 6 klasy.!
- Errichto
- Użytkownik

- Podziękował: 28 razy
[OXford PLUS MATEMATYKA]
Rozumiem, jeśli ktoś się wypowiada, że nie umie czegoś zrobić. Ale skąd można wiedzieć, że ktoś inny nie umie? I po co odkopywać coś tak starego, nie wnosząc nic nowego w dodatku?