[LVII OM] II etap OM
[LVII OM] II etap OM
626660 łe cienko w zeszlym roku bylo 660666
ale na finale juz tak nie dam doopy :>
ale na finale juz tak nie dam doopy :>
-
tomek09876
- Użytkownik

[LVII OM] II etap OM
Takie pytanie do bardziej doswiadczonych uczestnikow OM. Czy warto sie odwolywac jesli nie udowadnialem 3 oczywistych dla mnie rzeczy, jednej w 3cim, ktora zostala uznana, a takze dwoch w 5tym, ktore nie zostaly uznane, bo wg mnie skoro w 3cim mi uznali to i powinni uznac w 5tym.
[LVII OM] II etap OM
A czy w ogole ci, do ktorych sie pisze odwolanie maja moje rozwiazanie? Bo niby powinni miec, ale kaza wysylac rysunki poczta...
-
półpasiec
- Gość Specjalny

- Podziękował: 1 raz
[LVII OM] II etap OM
na pewno maja prace, ale szanse sa marne, np mi w pierwszym zadaniu na 55om napisali ze pokazalem ze 3 liczby sa rowne a nie 4 i w takich przypadkach daja 2 punkty
[LVII OM] II etap OM
Jedyne usterki w moim rozwiazaniu zadania 5 jakie ja znalazlem, to to, ze nie udowadnialem oczywistych dla mnie rzeczy: prostopadlosci prostej CD do prostej przechodzacej przez srodki okregow, a takze tego, ze PP'=QQ' (gdzie P' i Q' to byly punkty symetryczne do punktow P i Q wzgledem prostej przechodzacej przez srodki okregow).
[LVII OM] II etap OM
Nie no moim zdaniem panowie z tym formularzem sie postarali. Geniusz by tylko wpadl na pomysl, ze jak sie wcisnie alt to sie samo wysyla... I w ten sposob wyslalem w srodku pisania 2 odwolania... dopiero 3cie bylo pelne... No teraz to na pewno juz rozwaza moje odwolanie.
- Ziom Ziomisław
- Użytkownik

[LVII OM] II etap OM
Nie no super. Nie ma to jak przyjazna obsługa.Twarz pisze:Geniusz by tylko wpadl na pomysl, ze jak sie wcisnie alt to sie samo wysyla...
[LVII OM] II etap OM
Czy ktos otrzymal jakas odpowiedz w zwiazku z odwolaniem, czy moze musimy czekac do czwartku ?