w 1,5 miesiąca analiza
- marcin2447
- Użytkownik

- Podziękował: 104 razy
w 1,5 miesiąca analiza
jestem w IILO i niemam w programie całek zespolonych itd i tu własnie moje pytane czy da się przeobic analize w 1,5 miesiąca(już po maturze) ogólnie te żeczy które są na samym początku studiów uważane za podstawy które niektórzy mają w liceum jesli chodzi o ambicje to mam na celu matematyke rozszeżoną na ok 95% zdac.
- jerzozwierz
- Użytkownik

- Podziękował: 8 razy
-
miodzio1988
w 1,5 miesiąca analiza
Ojej....jakie babole....
W LO prawie nikt nie ma całek i liczb zespolonych więc nie masz co się bac. Na uczelni na pewno będziesz miał zajęcia wyrownawcze(+te normalne ) więc lepiej się ucz do matury z polskiego...
W LO prawie nikt nie ma całek i liczb zespolonych więc nie masz co się bac. Na uczelni na pewno będziesz miał zajęcia wyrownawcze(+te normalne ) więc lepiej się ucz do matury z polskiego...
- steal
- Użytkownik

- Podziękował: 6 razy
w 1,5 miesiąca analiza
A to całki zespolone są podstawą na początku studiów? Nie wiedziałem =P
Całek możesz nauczyć się w trakcie roku szkolnego, w książce Krysickiego i Włodarskiego jest to przystępnie wytłumaczone.
Całek możesz nauczyć się w trakcie roku szkolnego, w książce Krysickiego i Włodarskiego jest to przystępnie wytłumaczone.
- marcin2447
- Użytkownik

w 1,5 miesiąca analiza
jeśli chodzi o błędy to mam dyslekcje i nie zwracam na nie zbyt dużej uwagi, o danie rady zbytnio się nie martwię tylko chodzi mi o ocenę 4.5 lub 5 na politechnice a od razu nie wiem czy to wszystko ogarnę
-
Mayom
- Użytkownik

- Podziękował: 2 razy
w 1,5 miesiąca analiza
Dysleksja dysleksją, ale pisząc na forum komunikujesz się z innymi, których to razi w oczy. Dzisiejsza technika oferuje wiele różnych uproszczeń, np. słowniki ortograficzne.marcin2447 pisze:jeśli chodzi o błędy to mam dyslekcje i nie zwracam na nie zbyt dużej uwagi,
-
miodzio1988
w 1,5 miesiąca analiza
To nie zwracasz uwagi na błędy czy jestes chory i walczysz z chorobą? Bo to jest jednak różnica. Jesli nie potrafisz ogarnąć prostych zasad gramatyki to raczej na polibudzie ( zalezy ktorej i na jakim kierunku) nie masz szans na swietne oceny. Bo tutaj prezentujesz raczej postawę pospolitego lenia .marcin2447 pisze:jeśli chodzi o błędy to mam dyslekcje i nie zwracam na nie zbyt dużej uwagi, o danie rady zbytnio się nie martwię tylko chodzi mi o ocenę 4.5 lub 5 na politechnice a od razu nie wiem czy to wszystko ogarnę
Chcesz się nauczyć całek i liczb zespolonych? Wejdz do odpowiednich działow na naszym forum i zacznij się tego uczyc. Proste, nie? A jak chcesz pocwiczyc to kup sobie jakiegos SKoczylasa i wszystkiego się nauczysz.
- marcin2447
- Użytkownik

w 1,5 miesiąca analiza
w gimnazjum i podstawówce ortografie sobie że tak powiem olewałem i pod koniec gim załatwiłem sobie dyslekcje, ale to niema nic do żeczy bo mój brat miał taką samą sytuacje a aktualnie jest na trzech kierunkach na politechnice, na których 2 ma stypedium naukowe a 3 w tym roku rozpoczął.A jeśli jakiś liter zapominam jest to przyczyna mojej klawiatury bo nie wszystkie przyciski łączą.
-
miodzio1988
w 1,5 miesiąca analiza
No na administracji czu jakimś tam zarządzaniu nie jest cięzko mieć stypendium naukowe akurat;] Tak na przyszlość RZeczy się pisze ( tutaj tez Ci przyciski się nie łączą? ) To zapytaj się brata jaki jest jego sposob na matme (bo na polibudzie musial on miec matmę, nie? ) i już.
- marcin2447
- Użytkownik

w 1,5 miesiąca analiza
studiuje na politechnice lotnictwo,Budownictwo i Informatykę i aktualnie 2 miesiące nie mam z nim kontaktu i dlatego się pytam.
-
miodzio1988
w 1,5 miesiąca analiza
To ci powiedziałem już. Odpowiednie ksiązki do ręki +nasze forum i spokojnie się wszystkiego nauczysz . I tyle.
-
Justynaa
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
w 1,5 miesiąca analiza
No ja to nie wiem jak sie tego masz nauczyć, bo te liczby zespolone to ogólnie tragedia, ale zapytam mojego wójka który jest na 13 kierunkach na wszystkich Politechnikach w Polsce to pewnie będzie wiedział, bo On się zna na "żeczy" !