AGH pytanie
AGH pytanie
Witam
Mianowicie, złożyłem podania na agh na AiR, mechatronike, elektrotechnike, mechanike i budowe maszyn i informatyke stosowaną. W kolejność od najwazniejszej dla mnie do najmniej ważnej. Miałem 728 punktów i dostałem sie tylko na mibm. Aktualnie jestem za granicą ale juz zjeżdżam na dwa dni, bo byłem pewien, ze dostanę sie chociaz na elektrotechnike. Nie bardzo wiem teraz robic. Moge jechac jutro dokonac wpisu na mibm albo iść do notariusza po pelnomocnictwo i czekać do nastepnej rekrutacji, moze sie cos zmieni. Generalnie najbardziej mi zalezalo na air, jednak od początku wiedziałem, ze na 99% sie nie uda. Poza airem bralem pod uwage elektrotechnike, reszta byla w zasadzie tylko w razie gdyby. Ktoś podpowie co robic? Jak to działa? Jestem na liscie oczekujących, czy moge brac nadal udział w rekrutacji na tych innych kierunkach bez obawy, ze koniec końców nie pójdę na żaden z nich bo nie bedzie miejsca chociażby?
Mianowicie, złożyłem podania na agh na AiR, mechatronike, elektrotechnike, mechanike i budowe maszyn i informatyke stosowaną. W kolejność od najwazniejszej dla mnie do najmniej ważnej. Miałem 728 punktów i dostałem sie tylko na mibm. Aktualnie jestem za granicą ale juz zjeżdżam na dwa dni, bo byłem pewien, ze dostanę sie chociaz na elektrotechnike. Nie bardzo wiem teraz robic. Moge jechac jutro dokonac wpisu na mibm albo iść do notariusza po pelnomocnictwo i czekać do nastepnej rekrutacji, moze sie cos zmieni. Generalnie najbardziej mi zalezalo na air, jednak od początku wiedziałem, ze na 99% sie nie uda. Poza airem bralem pod uwage elektrotechnike, reszta byla w zasadzie tylko w razie gdyby. Ktoś podpowie co robic? Jak to działa? Jestem na liscie oczekujących, czy moge brac nadal udział w rekrutacji na tych innych kierunkach bez obawy, ze koniec końców nie pójdę na żaden z nich bo nie bedzie miejsca chociażby?
Re: AGH pytanie
wez udzial w drugiej, bo wszyscy pewnie zrobili tak jak ty,że wybrali po kilka kierunkow (w rzeczywistosci pojda na jeden) i przez to progi są wysokie.W drugiej rekrutacji powinno się udać
AGH pytanie
No dobrze, to jak kontynuuje rekrutacje na tych czterech kerunkach, to wyniki będą kiedy? Za tydzień we wtorek? Niezbyt wiem jak to działa.
no za tydzien,ale nwm jak jest z platnoscia bo jak zdeklarowalem udzial w kolejnej rekrutacji to zyskalem status kandydata bez zadnych oplat
No nic, pewnie spróbuje dalej, chciałbym sie dostać chociaż na tą elektrotechnike. A jeszcze jedno, jesli kontynuuje rekrutacje to musze zrezygnować z mibm nq która mnie przyjęli?
Takie pytanie niezwiązane z tematem... na jakie konto trzeba przelać te 17 zł za legitymacje?
AGH pytanie
Sprawdź,ale raczej na to co ostatnio. Wiecie czy na druga rekrutacje trzeba cos wplacac?
Jak zmieniasz kierunek to tak, jeżeli na te co zapłaciłes wcześniej to nie. Powodzonka Panowie
dzięki.Ja już mam miejsce na mechatronice i składam jutro papiery.Ale chyba wezmę udział w kolejnej rekrutacji na AiR.
Tak-- 6 lip 2017, o 14:31 --xiixikx: Zlozyles papiery na MiBM?Jesli nie to zrob to zeby miec pewne miejsce i wez udzial 2 rekrutacji (we wtorek wyniki).Mysle,że duzo osob wybralo elektrotechnikę awaryjnie,gdyby nie wypalilo z innym kierunkiem i w drugiej rekrutacji powinienes sie dostac.Progi w tym roku poszly w gore(dowiem sie dzis ile bylo na elektrotechnike,ale mysle ze ok.800).Jestem pewien,że jesli nie teraz to w 3 rekrutacji sie dostaniesz,bo elektrotechnika nie cieszy sie duza popularnoscia.