Cześć!
Interesuję się informatyką, programowaniem... jako mały już troche na tym nawet zarobiłem. Chciałem pójść na elektronike, informatyke, poszerzyć wiedzę techniczną. Zabrakło punktów Teraz jestem na jakimś beznadziejnym kierunku do którego szkoda się przyznać. Jak widzicie osobe która w miare średnio zdała rok wcześniej podstawe i chce zdawać w 2016 rozszerzenie? Trochę mało czasu zostało, a ja już wiele rzeczy zapomniałem przez wakacje. ;/ Nie mówiąc, że w LO chodziłem do językowej, czego żałuję.
Pozdrawiam
W tym roku chce zdawać matme rozszerzenie, rok temu podstawa
- jutrvy
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
No to ucz się, a nie się zastanawiaj się, czy Ci się uda. Nie wiadomo, dopóki nie spróbujesz. Ucz się ile wlezie, tzn. co najmniej 5,6 godzin dziennie (z "niedzielnymi" przerwami). Po prostu zepnij się najbardziej, jak tylko możesz (najlepiej to jeszcze bardziej) i do roboty. Takie pytania są bez sensu, jeśli zadajesz je ludziom, którzy Cię nie znają. Dla umysłu nie ma rzeczy nieosiągalnych - moje zdanie.
-
Daniel369
- Użytkownik

- Podziękował: 21 razy
Polecicie materiały? Podręcznik lub kilka, zbiory?
Czytałem trochę o maturze 2016, jest sens rozwiązywać zadania z poprzednich? Podobno ma być w 100% unikalna.
Czytałem trochę o maturze 2016, jest sens rozwiązywać zadania z poprzednich? Podobno ma być w 100% unikalna.
- kropka+
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
Nie zapomnij zajrzeć zajrzeć do źródła: . Masz tu 38 przykładowych zadań z nowej matury rozszerzonej z rozwiązaniami.