Witam studentów
Jak wygląda życie w akademiku AGH? Naprawdę jest tak jak głoszą legendy że jest tam wieczna impreza i że nie da się uczyć? Ponieważ wybieram się na informatykę na IET i tak naprawdę chciałbym mieć spokój do nauki bo chyba zgodzicie się ze mną że te studia do łatwych nie należą.
AGH jest przecież jedną z najbardziej prestiżowych uczelni i większość kierunków jest wymagająca więc nie wydaje mi się żeby ludzie w akademikach imprezowali i się nie uczyli.
Jaka jest prawda?
Akademik AGH
Akademik AGH
Cześć! Tak się składa, że jestem studentem wyżej wspomnianej informatyki i mam kolegów z roku, którzy mieszkają w akademiku. Problemem niekoniecznie musi być zabawa w akademiku, co na placu między budynkami, tam jest największy hałas Jednak, nie widzę, żeby moi znajomi narzekali - albo to ukrywają, albo sobie z tym radzą. Wyślę na PW linki do miejsc, gdzie będziesz mógł pytać do woli
A co do wielkiego prestiżu i wymagania od studentów to zobaczysz jak wygląda rzeczywistość już za kilka miesięcy
A co do wielkiego prestiżu i wymagania od studentów to zobaczysz jak wygląda rzeczywistość już za kilka miesięcy