Książka i przygotowania.
Książka i przygotowania.
Witam. Zamierzam przygotować się do konkursu matematycznego, który będzie z treści z gimnazjum (1-3). Prosiłbym o pomoc bo nie wiem jak się do tego zabrać, chodzi mi o książki, które by mi pomogły czy jakieś strony z zadaniami. Liczę na pomoc.
-
lelel555
- Użytkownik

- Podziękował: 7 razy
Książka i przygotowania.
Może wybierz sobie coś z Pawłowskiego?
Jest też jeszcze bardzo fajna książeczka ,,zbiór zadań dla asa' autorstwa wandy łęskiej, czy łęskiego... no nie ważne. Coś takiego
Gdzieś chyba je nawet widziałem na chomikuju. Przerobiłem je wszystkie w całości. Nawet jeśli nie uda Ci się nic osiągnąć w tym konkursie (ale trzymam kciuki, żeby się udało ), to gorąco polecam przerobienie ich. Dobre przygotowanie do liceum. Daje troszkę do myślenia
Jest też jeszcze bardzo fajna książeczka ,,zbiór zadań dla asa' autorstwa wandy łęskiej, czy łęskiego... no nie ważne. Coś takiego
Gdzieś chyba je nawet widziałem na chomikuju. Przerobiłem je wszystkie w całości. Nawet jeśli nie uda Ci się nic osiągnąć w tym konkursie (ale trzymam kciuki, żeby się udało ), to gorąco polecam przerobienie ich. Dobre przygotowanie do liceum. Daje troszkę do myślenia