Przewidywania UW
Przewidywania UW
Myślicie ,że próg w tym roku na FiR/Ekonomię na UW spadnie? Niby 9tys. osób mniej pisało w tym roku matmę R i sama matma była bez porównania trudniejsza niż zeszłoroczna. Nie wiem czy nie złożyć gdzieś jeszcze ,bo na SGH się nie dostanę ,bo zawaliłam języki .
Przewidywania UW
mam nadzieję ,bo jak liczyłam to w postępowaniu rekrutacyjnym będę miała ok.80 pkt a zeszłoroczny próg 80,6 ;/
-
mariusz2409
- Użytkownik

- Podziękował: 12 razy
Przewidywania UW
Tak odnośnie UW to ile czasu średnio się czeka na zatwierdzenie opłaty rekrutacyjnej, bo wpłaciłem tydzień temu i jeszcze mi nie zatwierdzili.
-
mariusz2409
- Użytkownik

Przewidywania UW
Ja na matme. Pawliszak ile jeszcze zamierzasz czekać ? Na UJ mi potwierdzili po 2 dniach i dlatego się zdziwiłem, że tutaj tak długo.
-
pawliszak
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
Przewidywania UW
Zaraz będę do nich dzwonił. Mi też na UJ i PW potwierdzili na następny dzień.
Edit: nie odbierają
Edit2: Dobra, dodzwoniłem się i wyszło na to, że jest jakiś problem z bankiem millenium i dlatego opłaty są niepotwierdzone, jest on w trakcie rozwiązywania i proszą o cierpliwości
Edit: nie odbierają
Edit2: Dobra, dodzwoniłem się i wyszło na to, że jest jakiś problem z bankiem millenium i dlatego opłaty są niepotwierdzone, jest on w trakcie rozwiązywania i proszą o cierpliwości
-
mariusz2409
- Użytkownik

-
mariusz2409
- Użytkownik

-
baklazan9494
- Użytkownik

- Podziękował: 54 razy
Przewidywania UW
A to prawda że jak się nie zda to szkoła dzwoni 2-3 dni wcześniej przed wynikami i informuje o tym?