elektrotechnika PW
- dora1255
- Użytkownik

- Podziękował: 11 razy
elektrotechnika PW
Interesują mnie studiowanie elektrotechniki na PW. Dużo czytałam o tych studiach ale nie mogę nigdzie znaleźć jakiegoś planu zajęć czy coś z PW. Może wie ktoś jakie są głownie przedmioty na tym kierunku, zwłaszcza na 1 roku. Czy jest dużo matmy i fizy? Na AGH widziałam że jest dużo a na PW są takie same przedmioty? Studiuje ktoś z was może na PW ten kierunek. Chętnie dowiedziałabym sie czegos wiecej. Duzo osob odpada na pierwszym roku czy raczej da sie przejsc?
Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2014, o 20:07 przez Jan Kraszewski, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Temat umieszczony w złym dziale.
Powód: Temat umieszczony w złym dziale.
-
miodzio1988
elektrotechnika PW
Kod: Zaznacz cały
https://isod.ee.pw.edu.pl/isod-portal/aktualnosciserio? Serio idziesz na studiach a planu nie możesz zajęć? Bo mi to zajęło 30 sekund
-
squared
- Użytkownik

- Podziękował: 167 razy
elektrotechnika PW
0,5 minuty szukania i mam to czego chcesz:
Minimum wysiłku i da się to znaleźć. Na tej stronie masz wszystkie kierunki...
miodzio1998, w tej samej chwili napisaliśmy
Kod: Zaznacz cały
https://ects.coi.pw.edu.pl/menu2/programyMinimum wysiłku i da się to znaleźć. Na tej stronie masz wszystkie kierunki...
miodzio1998, w tej samej chwili napisaliśmy
Ostatnio zmieniony 16 mar 2014, o 19:46 przez squared, łącznie zmieniany 1 raz.
- dora1255
- Użytkownik

elektrotechnika PW
tylko żeby tam jeszcze coś było, tyle to i ja znalazłam. a pisze też dlatego bo dziwi mnie że jest raczej mało matmy, bez której chyba ciężko na kierunkach technicznych,.
-
miodzio1988
elektrotechnika PW
Tam wszystko jest...
Bez urazu( proszę ), ale serio chcesz iść na PW skoro na tym etapie są problemy?
Bez urazu( proszę ), ale serio chcesz iść na PW skoro na tym etapie są problemy?
-
squared
- Użytkownik

- Podziękował: 167 razy
elektrotechnika PW
Na stronie, którą podałem są wszystkie kierunki i plany studiów wszystkich kierunków. Co prawda chyba przy tej elektrotechnice brakuje - nie jest wpisana matematyka, ponieważ na oko coś mi się nie zgadza tam. Nie mniej są wszystkie inne przedmioty i karty przedmiotów, w których masz tematykę zajęć... czyli masz wszystko, co chcesz.
- dora1255
- Użytkownik

elektrotechnika PW
chyba ty masz problemy, nie znasz mnie to nie pisz. po prostu dziwi mnie że jest mało matmy, w sumie wcale i malo fizy. na innych uczelniach na 1 roku praktycznie tylko to jest. tylko nie pisz "idź na inną uczelnię". a to co wysłał jezarek to z 2009/2010 a na 2012/2013 nie ma tych punktów ECTS rozpisanych na ten kierunek. myślisz że nie umiem szukać w necie? pytam po prostu osób które same się tam uczą albo kogoś znają a nie tych co wiedza tyle co ja
-
miodzio1988
elektrotechnika PW
... odel=false
No ja matmę i fizykę jakoś widzę. 1 semestr, zimowe wykłady.
Więc?
No ja matmę i fizykę jakoś widzę. 1 semestr, zimowe wykłady.
Więc?
-
Chromosom
- Moderator

- Podziękował: 127 razy
elektrotechnika PW
dora1255 pisze:chyba ty masz problemy, nie znasz mnie to nie pisz
Wystarczy już tych dygresji, pora wrócić do meritum.myślisz że nie umiem szukać w necie?