Witam, mam parę pytań z czego pierwsze najważniejsze.
Pisałem w tamtym roku, w tym ją poprawiam gdyż nie dostałem się na wymarzony kierunek. Zadeklarowałem rozszerzoną matematykę i fizykę (te przedmioty poprawiam) oraz angielski rozszerzony (w tamtym roku tylko podstawa)
1. Jutro jest egzamin z angielskiego. Niestety jako, że studiuję akurat nie mogę się jutro udać na ten egzamin. Dla mnie on wiekszego znaczenia i tak nie miał, bo się nie przygotowywałem(a lektorat jest od 3 semestru! Myslalem ze na nim sie bede uczyl...). Teraz się martwię, czy przy nieobecności na tym angielskim rozszerzonym, będę miał normalnie ocenioną matematykę i fizykę? Wiem, że z angielskiego będzie 0%, ale boję się o resztę.
2. Lepszą opcją byłaby informatyka na WAT czy na PW (wydział elektryczny). Wolę bardziej programować i zajmować się bardziej software, sieciami, bazami. Słyszałem, że na elektrycznym mają przedmioty typu teoria obwodów. Nie bardzo mnie interesują komputery od tej strony.
3. Zakładając, że matura pójdzie powyżej oczekiwań. Informatyka na MiNI czy na EiTI? Oczywiscie na PW. Opis tego co bardziej lubię j.w.
Z góry dzięki i pozdrawiam.
Nieprzyjście na maturę oraz wybór informatyki.
-
miodzio1988
Nieprzyjście na maturę oraz wybór informatyki.
1. A czego tutaj się bać? Już masz zaliczony angielski, wczesniejsza matura, wiec Ci ten stary jest przepisywany