Tak przeważnie myślą tylko licealiści Ci którzy już doświaczyli prawdziwego studiowania mogą oceniać według innych kryteriów. Dlatego właśnie lepsze od statystyk i rankingów mogą być zwykłe opinie starszych kolegów (szczególnie te obiektywne).Phizyk pisze:Zastanawiam się dlaczego ludzie myślą, że liczba punktów wyznacza poziom studiów...
automatyka i robotyka na agh
- mcbob
- Użytkownik

-
Phizyk
- Użytkownik

- Podziękował: 58 razy
Studiuję w WIMiRze i potwierdzam. Większość projektów trzeba wykonywać ręcznie, ale po skończeniu tego przedmiotu naprawdę można już rysować poważne części maszyn. Wielu studentów ma problem z tym przedmiotem, ale jak dla mnie był on naprawdę ciekawy. Ludzie z technikum mają rzeczywiście większe problemy z matematyką/fizyką, ale na laboratoriach mają przewagę.Yaco_89 pisze: za to o rysunku na WIMiR słyszałem opowieści budzące grozę
-
Bardziejsza
- Użytkownik

... oniki.htmlFl3t05 pisze:Bardziejsza - kto Ci tak naopowiadał?
To do wydziału Elektrotechniki, Automatyki, Informatyki i Elektroniki
Jest tam wyraźnie napisane:
Sumaryczna liczba godzin zajęć na 7-semestralnych studiach stacjonarnych I stopnia wynosi 2865, na 9-semestralnych studiach I stopnia niestacjonarnych 1544, a na 4- semestralnych studiach II stopnia niestacjonarnych 568.
Zresztą na sylabusie jest plan tylko dla zaocznych:
Do tego samego wydziału
- Fl3t05
- Użytkownik

- Podziękował: 5 razy
Skoro już linkami rzucamy: ... nosci.html
(a Syllabusem radziłbym się nie sugerować - jest MOCNO nieaktualny)
Oczywiście popieram przedmówców mówiących o poziomie na obu wydziałach. Próg o niczym nie świadczy.
kbys - IMiR, dostałem się, ale ostatecznie zrezygnowałem na rzecz matematyki na UJocie.
(a Syllabusem radziłbym się nie sugerować - jest MOCNO nieaktualny)
Oczywiście popieram przedmówców mówiących o poziomie na obu wydziałach. Próg o niczym nie świadczy.
kbys - IMiR, dostałem się, ale ostatecznie zrezygnowałem na rzecz matematyki na UJocie.
-
kbys
- Użytkownik

- Podziękował: 1 raz
W sumie to w koncu królowa nauk. Myslalem ze ktos z forum jest na EAIiE no ale i tak czy siak bylbys na IMiR