Witam. Jak się wam podobają koszulki z finału tegorocznego OM?
Można wybrać więcej niż jedną odpowiedź. W miarę możliwości proszę o uzasadnienie swoich głosów.
Koszulki na finale LXIV OM
- Msciwoj
- Użytkownik

- Podziękował: 4 razy
Oficjalna odpowiedź jest taka, że olimpiada się tym nie zajmuje, koszulki robi miasto i miasto zrobiło takie. Pewnie to jest prawda, natomiast moim zdaniem skoro były głosy sprzeciwu wobec zeszłorocznych koszulek, które posiadały ten sam mankament, to chyba mogliby na to wpłynąć. To chyba jedyna olimpiada, której koszulka ma logo z tyłu, a nie z przodu.
Cóż, dobrze, że w ogóle są koszulki i istnieje jakieś logo, które można na nich nadrukować...
Cóż, dobrze, że w ogóle są koszulki i istnieje jakieś logo, które można na nich nadrukować...
-
badmor
- Użytkownik

O ile wiem, to takie już zdarzyły się w przeszłości (zawsze koszulki funduje lokalny organizator). Ale były (chyba w większości) też te "normalne". A czy ktoś pamięta, od której OM fundują koszulki? Chyba nie było to zawsze?Msciwoj pisze:Oficjalna odpowiedź jest taka, że olimpiada się tym nie zajmuje, koszulki robi miasto i miasto zrobiło takie. Pewnie to jest prawda, natomiast moim zdaniem skoro były głosy sprzeciwu wobec zeszłorocznych koszulek, które posiadały ten sam mankament, to chyba mogliby na to wpłynąć. To chyba jedyna olimpiada, której koszulka ma logo z tyłu, a nie z przodu.
-
Marcinek665
- Użytkownik

- Podziękował: 73 razy
Widziałem je i podobają mi się bardziej niż zeszłoroczne. Ale to może dlatego, że lubię czarny i minimalizm (byle było logo :>).