Koszulki na finale LXIV OM

Dla wtajemniczonych;) Największa impreza dla matematyków poniżej studiów, czyli Olimpiada Matematyczna oraz Olimpiada Matematyczna Gimnazjalistów.

Jak wam się podobają koszulki na finale?

Czas głosowania minął 26 kwie 2013, o 21:10

Bardzo fajne, marzyłem o takiej.
1
5%
Przynajmniej mają gustowny kolor.
5
24%
Dlaczego nic nie ma na przodzie?
7
33%
Przynajmniej nie trzeba za nie płacić...
4
19%
Jak ja pójdę w tym do szkoły?
4
19%

Liczba głosów: 21

kicferk
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: kicferk »

Witam. Jak się wam podobają koszulki z finału tegorocznego OM?
Można wybrać więcej niż jedną odpowiedź. W miarę możliwości proszę o uzasadnienie swoich głosów.
Awatar użytkownika
Msciwoj
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 4 razy

Post autor: Msciwoj »

Oficjalna odpowiedź jest taka, że olimpiada się tym nie zajmuje, koszulki robi miasto i miasto zrobiło takie. Pewnie to jest prawda, natomiast moim zdaniem skoro były głosy sprzeciwu wobec zeszłorocznych koszulek, które posiadały ten sam mankament, to chyba mogliby na to wpłynąć. To chyba jedyna olimpiada, której koszulka ma logo z tyłu, a nie z przodu.

Cóż, dobrze, że w ogóle są koszulki i istnieje jakieś logo, które można na nich nadrukować...
badmor
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: badmor »

Msciwoj pisze:Oficjalna odpowiedź jest taka, że olimpiada się tym nie zajmuje, koszulki robi miasto i miasto zrobiło takie. Pewnie to jest prawda, natomiast moim zdaniem skoro były głosy sprzeciwu wobec zeszłorocznych koszulek, które posiadały ten sam mankament, to chyba mogliby na to wpłynąć. To chyba jedyna olimpiada, której koszulka ma logo z tyłu, a nie z przodu.
O ile wiem, to takie już zdarzyły się w przeszłości (zawsze koszulki funduje lokalny organizator). Ale były (chyba w większości) też te "normalne". A czy ktoś pamięta, od której OM fundują koszulki? Chyba nie było to zawsze?
Marcinek665
Użytkownik
Użytkownik
Podziękował: 73 razy

Post autor: Marcinek665 »

Widziałem je i podobają mi się bardziej niż zeszłoroczne. Ale to może dlatego, że lubię czarny i minimalizm (byle było logo :>).
ODPOWIEDZ