Rekrutacja na UW 2010/2011
Witam, wiem ze jeszcze tegoroczna rekrutacja sie nie skonczyla a ja juz pytam o nastepna Mam pytanie czy za rok przy rekrutacji na matematyke, informatyke na UW to matematyka rozszerzona bedzie miała lączną wage 70%??
- czeslaw
- Użytkownik

- Podziękował: 44 razy
Brak odpowiedzi przez kilka dni jest dość wymowny - prawdopodobnie nawet uczelnia jeszcze tego nie wie, a co dopiero ktokolwiek z biednych formuowiczów.
- argv
- Użytkownik

- Podziękował: 51 razy
MIMUW ogolnie dosc pozno informuje o rekrutacji, ale na stronie glownej UW w tych zalacznikach sa jakies procenty i matury - nie znam sie na tym moze to o to chodzi
Tak, chodzi mi czy wybierajac matematyke rozszerzona jako dodatkowy przedmiot bedzie liczona waga 70%.
znajduje sie link do tabelki. Moze akurat ktos cos bedzie wiedzial wiecej;p
znajduje sie link do tabelki. Moze akurat ktos cos bedzie wiedzial wiecej;p
Nie orientuje się ktoś może, jakie przedmioty trzeba zdać na maturze, żeby móc studiować na Międzykierunkowych Studiach Ekonomiczno-Matematycznych? W informatorze wspomniana jest matematyka i dwa wybrane przez kandydata przedmioty. Czy to oznacza, że mają być one wybrane całkowicie dowolnie? Np dwa języki obce na poziomie rozszerzonym?
Tak, dzięki Yaco_89. Zgodnie z informatorem dla maturzystów wyd. 2008/2009 rekrutacja na JSEM odbywa się równocześnie z rekrutacją na inne kierunki ekonomiczne WNE. Pod uwagę brano matematykę i język obcy (P i P lub R). Teraz pewnie się to zmieniło... Nie mogę znaleźć na ten temat bliższych informacji.