Matematyka i informatyka jednocześnie
-
Tomcat
- Użytkownik

- Podziękował: 10 razy
Dlatego iż studia mat+inf są łatwiejsze na mojej uczelni, wręcz megawygodne dla studenta (sprawdź link, który podałem w jednym z postów powyżej) z tą fizyką też myślałem, ale to też da się zrobić, umiem dużo sam pracować
-
Tomcat
- Użytkownik

argv, ciekawe nie słyszałem nigdy o nich no ale jednak trochę się różni od tego na UWr, tu to jednak ciągle dwa osobne kierunki, jak z dwoma nie dajesz rady to odpuszczasz albo bierzesz dziekankę i jedziesz dalej na UW nawał pracy Cię przerasta == oblewasz studia
- argv
- Użytkownik

- Podziękował: 51 razy
Nie, no az tak zle nie jest
Jak na JSIM sie nie zaliczy roku (pierwszego) to wg informatora mozna sie ubiegac na przeniesienie na jeden z kierunkow, przy czym na jaki zalezy od tego jak sobie radziles A dalej to nie wiem
Jak na JSIM sie nie zaliczy roku (pierwszego) to wg informatora mozna sie ubiegac na przeniesienie na jeden z kierunkow, przy czym na jaki zalezy od tego jak sobie radziles A dalej to nie wiem
-
Tomcat
- Użytkownik

Czyli i tak buu Jeszcze nie wiem jak zrobić. Chciałbym zrobić tę informatykę i matematyke spec zastosowania rachunku prawd i statystyki
-
Tadrion
- Użytkownik

Ja tez idę na UWr i na 90% zdecyduje się na wzięcie opcji inf+mat od pierwszego roku. Jak nie będe dawał rady to najwyżej zrezygnuje z jednego. Tobie polecam to samo, do stracenia nie ma praktycznie nic (no oprócz większej ilości czasu poświęconego na naukę).
-
Bartek1991
- Użytkownik

- Podziękował: 18 razy
Czy wybierając UWr i jednoczesne studia z matematyki i inormatyki ( ... i/info.inc ) materiał z matematyki przerabiany jest dokładnie tak samo jak na zwykłej matematyce? Jest to kierunek zamawiany? (z tego co pamiętam to matematyka na UWr nie jest kierunkiem zamawianym, ale wolłbym się upewnić).
-
Tadrion
- Użytkownik

Materiał przerabiany na tak wybranej matematyce jest taki sam jakbyś studiował tylko matematykę.
A odpowiadając na drugie pytanie to matematyka na UWr nie jest kierunkiem zamawianym (za to informatyka jest).
A odpowiadając na drugie pytanie to matematyka na UWr nie jest kierunkiem zamawianym (za to informatyka jest).