Niezły refleks, wyrobiłeś się z reakcją w 3, 5 roku. O język ojczysty należy dbać nawet (a może zwłaszcza) na forum matematycznym. Dalszej części Twojego posta nie rozumiem, bo ja w tym temacie nie widzę postów administratora robiącego wycieczki słowne. Ba! Wskaż tutaj jakikolwiek post administratora. Zauważ, że Twój post również odbiega od macierzystego tematu. Mój nie odbiega, bo podbijam i również chciałbym poznać odpowiedź na pytanie zdejmijkapelusz.mirecque pisze:Chyba musicie założyć nową stronę:, a jeśli taka już istnieje, to załóżcie stronę o jakiejś innej nazwie, nawiązująca do zasad ortografii. Będziecie się tam specjalizować w "babolach" (cokolwiek to oznacza, domyślam się, że błąd ortograficzny).Kod: Zaznacz cały
http://www.ortografia.pl
A nienawidzę jak ktoś, kto administruje forum, robi wycieczki słowne odbiegające od macierzystego tematu.
Krysicki, Włodarski
- Ponewor
- Moderator

- Podziękował: 70 razy
Krysicki, Włodarski
-
mirecque
- Użytkownik

Krysicki, Włodarski
Ja nie napisałem nic o tym, że w tym konkretnym przypadku tak jest, lecz ogólnie, że "A nienawidzę jak ktoś, kto administruje forum, robi wycieczki słowne odbiegające od macierzystego tematu.". A refleks istotnie niezły.
-
grapexs
- Użytkownik

- Podziękował: 64 razy
Krysicki, Włodarski
pozwolę trochę odświeżyć z pytaniem czy ktoś opracował resztę odpowiedzi i rozwiązań jak co się robi z tej ksiązki? np czy znajdę coś takiego z działu granica funkcji i zadania 5.coś ?