Doradźcie PWr czy AGH
-
diablomichal
- Użytkownik

Doradźcie PWr czy AGH
Mam poważny dylemat dostałem się na PWr na W-4 na Automatykę i robotykę i na AGH na EAIE na Elektronikę i Telekomunikację, co wybrać? Obydwa kierunki wydają mi się przyszłościowe, oby dwie uczelnie renomowane, tylko do PWr mam trochę daleko (400km), a do AGH(120km). Gdzie rynek pracy jest bardziej chłonny po tych kierunkach. Dodam jeszcze, że nie powinno być problemu ze zmianą kierunku na całym wydziale w AGH w razie jakbym znalazł coś jeszcze bardziej interesującego(w co wątpie;p)
- sesese
- Użytkownik

- Podziękował: 88 razy
Doradźcie PWr czy AGH
idz na agh ostatnio spotkalem goscia po telekomunikacji pomagal mi w zadankach. Prace ma w eric polu i calekim dobrze mu sie wiedzie a co do PWr to nie mam pojecia
- czeslaw
- Użytkownik

- Podziękował: 44 razy
Doradźcie PWr czy AGH
Napisał że W-4, elektronika.
Moim zdaniem to nie ma różnicy za bardzo, zależy które miasto Ci bardziej odpowiada. Osobiście wolę Wrocław i choćbym miał tam 800 km to i tak bym tam studiował. Ale to personalne preferencje.
Moim zdaniem to nie ma różnicy za bardzo, zależy które miasto Ci bardziej odpowiada. Osobiście wolę Wrocław i choćbym miał tam 800 km to i tak bym tam studiował. Ale to personalne preferencje.
-
diablomichal
- Użytkownik